Κάθετα αντίθετο, στο σύνολό του, το Big-5 με το λουκέτο στις εξέδρες

Metrosport Team11 Δεκεμβρίου 2023

Αντίθετες με την απαγόρευση οπαδών στις κερκίδες εμφανίζονται οι πέντε μεγάλοι του ελληνικού πρωταθλήματος. ΠΑΟΚ, Άρης, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν εκφράσει την αντίθεση τους είτε άμεσα είτε έμμεσα με τις σκέψεις της Κυβέρνησης για λουκέτο στις εξέδρες.

Ο Δικέφαλος μέσω δήλωσης του Κυριάκου Κυριάκου έκανε λόγο για «τσουβάλιασμα» και «παραδοχή ήττας» εφόσον παρθεί τέτοια απόφαση. Οι «ασπρόμαυροι» υποδέχονται την Ελσίνκι στην Πέμπτη και έπειτα τον ΟΦΗ.

Ένα ενδεχόμενο λουκέτο θα αποτελέσει πλήγμα και για τον Άρη καθώς είναι ιδιαίτερα σημαντική η παρουσία των φιλάθλων στις κερκίδες τόσο για οικονομικούς λόγους όσο και για τη στήριξη των παικτών.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός. Οι δυο ομάδες θα διεκδικήσουν την πρόκριση στον επόμενο ευρωπαϊκό γύρο και χρειάζονται και τη στήριξη των φιλάθλων τους, οπότε είναι λογικό να είναι αντίθετοι.

Η ΑΕΚ δεν έχει πάρει επίσημα θέση αλλά μέσα από το ρεπορτάζ προκύπτει η αντίθεση τους καθώς θα την πλήξει και εκείνη οικονομικά, αφού θα χάσει έσοδα από τα εισιτήρια.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.