ΣΥΡΙΖΑ-Η πρώτη αντίδραση Κασσελάκη: «Ραντεβού στο συνέδριο»

Metrosport Team12 Οκτωβρίου 2024

Ραντεβού στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ δίνει ο Στέφανος Κασσελάκης μετά το «stop» στην υποψηφιότητά του από την Κεντρική Επιτροπή.

 Με μία αφίσα στα social media, μία φωτογραφία του, τη φράση «είμαι εδώ» και το σύντομο σχόλιο «η φωνή μας είναι το συνέδριο», ο Στέφανος Κασσελάκης διαμηνύει πως θα δώσει τη μάχη ώστε η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής να ανατραπεί από το σώμα του Συνεδρίου, το ανώτατο όργανο του κόμματος, που θα ακολουθήσει στις 8-10 Νοεμβρίου.

Μιλούν για πραξικόπημα

Μετά από μία ταραχώδη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία χρειάστηκε 2,5 ώρες για να ξεκινήσει αφού δεν υπήρχε αρχικά η απαραίτητη απαρτία και στη συνέχεια χρειάστηκαν 4,5 μέχρι να ψηφιστεί ο αποκλεισμός της υποψηφιότητας Κασσελάκη από τις εσωκομματικές εκλογές, τα δύο στρατόπεδα, των «87» και του Στ. Κασσελάκη, παραμένουν ακόμα σε θέσεις μάχης.

 Λίγο μετά την απόφαση της ΚΕ, από το περιβάλλον του Στέφανου Κασσελάκη ανέφεραν πως κορυφώθηκε το πραξικόπημα και τόνιζαν πως πλέον η μάχη θα δοθεί στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Μάλιστα σχολιάζοντας την απόφαση ανέφεραν χαρακτηριστικά πως το 47% ήταν αυτό που αποφάσισε για τον αποκλεισμό της υποψήφιότητάς του.

 Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέφανος Κασσελάκης από αύριο ξεκινάει περιοδείες στην επικράτεια προκειμένου να συναντήσει από κοντά τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.