Συνεργασία έκπληξη Premier League με Football Manager

Metrosport Team11 Ιουνίου 2024

Η Sports Interactive υπέγραψε πολυετή συνεργασία με την Premier League, πράγμα που σημαίνει ότι και οι 20 σύλλογοι από την κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας θα αδειοδοτηθούν σε μελλοντικές εκδόσεις του Football Manager. Η προσμονή για την επερχόμενη κυκλοφορία του FM είναι μεγαλύτερη από ποτέ.

Όπως αποκαλύφθηκε πέρυσι, η επόμενη έκδοση θα χρησιμοποιεί το Unity  μια ολοκαίνουργια μηχανή παιχνιδιών που τροφοδοτεί πολλά από τα πιο γνωστά παιχνίδια στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του Pokemon GO της σειράς Cities Skyline.

Σημαίνει ότι οι οπαδοί θα εκτεθούν σε μια εντελώς νέα εμφάνιση και αίσθηση στη συνολική εμπειρία της ημέρας του αγώνα .

Μαζί με ένα εξαιρετικά βελτιωμένο περιβάλλον εργασίας χρήστη που θα «βελτιώσει δραματικά» τον τρόπο πλοήγησης στις οθόνες και πρόσβασης σε όλες τις πληροφορίες που έχετε στη διάθεσή σας, οι παίκτες θα παρατηρήσουν αμέσως τη βελτίωση της μηχανής αγώνα και των γραφικών.

«Θα έχουμε επίσης νέα τεχνολογία για τη Newgens και τη δημιουργία μάνατζερ που φαίνονται ήδη πολλά υποσχόμενα σε αυτό το αρχικό στάδιο», δήλωσε ο διευθυντής της Sports Interactive, Miles Jacobson το 2022.

Η Sports Interactive ισχυρίζεται ότι όλα θα είναι «πολύ πιο αληθινά» από ποτέ, όταν πρόκειται για την επόμενη έκδοση του παιχνιδιού, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Και το απόγευμα της Δευτέρας, οι δημιουργοί του FM έκαναν άλλη μια σημαντική ανακοίνωση  μια τετραετή συνεργασία με την Premier League .

Ξεκινώντας με τη σεζόν 2024/25, και οι 20 σύλλογοι της Premier League θα έχουν πλήρη άδεια εντός του παιχνιδιού, με επίσημα λογότυπα, κιτ και φωτογραφίες παικτών που θα εμφανίζονται σε μελλοντικές εκδόσεις του Football Manager .

Ως αποτέλεσμα, οι χρήστες θα μπορούν να δημιουργούν τις δικές τους εμβληματικές στιγμές και ιστορία της Premier League σε μελλοντικές εκδόσεις του παιχνιδιού.

«Από την ίδρυση του Football Manager, πάντα θέλαμε να συνεργαστούμε με την Premier League και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι επιτέλους είμαστε», είπε ο Jacobson.

«Η συνεργασία δεν αφορά μόνο τα τεράστια οφέλη εντός του παιχνιδιού που θα προσφέρει στους οπαδούς μας, αλλά και τις ευκαιρίες που μας παρέχει να βοηθήσουμε με τα απίστευτα πράγματα που κάνουν η Premier League και οι σύλλογοι τους εκτός γηπέδου. Αυτό περιλαμβάνει κοινοτική και φιλανθρωπική εργασία, δύο πράγματα για τα οποία είμαστε πολύ παθιασμένοι, καθώς και την ικανότητα να συνεργαζόμαστε με μερικούς από τους υπάρχοντες συνεργάτες τους.

«Είμαστε πολύ ευγνώμονες στην Premier League και στους άλλους συνεργάτες της στον χώρο μας που μας επέτρεψαν να είμαστε επίσημα αδειοδοτημένο προϊόν του πιο επιτυχημένου εμπορικά πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στον κόσμο».

Ο Will Brass, ο οποίος είναι ο Chief Commercial Officer της Premier League, μίλησε για τη συνεργασία.

«Το Football Manager είναι ένα μεγάλο μέρος του αθλητικού τοπίου εδώ και δεκαετίες, και το αγαπούν και τον απολαμβάνουν εκατομμύρια οπαδοί σε όλο τον κόσμο», είπε.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Premier League θα εμφανίζεται πλέον ακόμη πιο έντονα στο παιχνίδι, συμβάλλοντας στην παροχή μιας βαθύτερης, πιο αυθεντικής εμπειρίας για οποιονδήποτε αναλαμβάνει την πρόκληση της διοίκησης ενός συλλόγου της Premier League».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.