Συνεργασία έκπληξη Φώτη Μούντα με Παναργειακό Κ19-Προπονητής ο Ι. Κατσαρός

Χρήστος Λιάπης16 Οκτωβρίου 2024


Ο Παναργειακός θα κατεβεί στο πρωτάθλημα του Νοτίου ομίλου Κ19 της Super League 2 με παιδιά άνω των 17 ετών του Παναθηναϊκού Θεσσαλονίκης και των Κανονιέρηδων.

Προπονητής ανέλαβε ο Γιάννης Κατσαρός με πολλές εμπειρίες τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ο προπονητής.

Εδρα της ομάδας θα είναι τα Τρίκαλα.

Με τη συνεργασία αυτή θα δοθεί η ευκαιρία στα παιδιά να εξελιχθούν και να κάνουν το επόμενο βήμα τους στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Αυτά που θα ξεχωρίσουν θα γίνουν επαγγελματίες και θα ενταχθούν στην ομάδα του Παναργειακού που μετέχει στον νότιο όμιλο της Super League 2.

Από κει και πέρα αν ο Παναργειακός δεν ανανεώσει τη συμμετοχή του στη Super League 2 τα παιδιά θα επιστρέψουν στη βάση τους και θα συνεχίσουν σε άλλη ομάδα Κ19 της Super League 2.

Ο Φώτης Μούντας για αυτή την συνεργασία ανέφερε:

«Στόχος μας πάντα θα είναι το καλύτερο για τα παιδιά. Έχοντας ως βασικό μέλημα την διδασκαλία και την εκπαίδευση στα βασικά του ποδοσφαίρου, αλλά και την διαμόρφωση χαρακτήρων στην καθημερινότητα τους, προχωράμε ένα βήμα παραπάνω, στην εξέλιξη. Βασική μας προτεραιότητα μετά από τα παραπάνω, είναι να έχει ο κάθε αθλητής μας ξεχωριστά την ευκαιρία να δοκιμαστεί στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Έτσι προσθέτουμε στην λίστα των ομάδων που συνεργαζόμαστε, την ομάδα της ΠΑΕ Παναργειακός και την δημιουργία κ-19 από τους αθλητές μας.
Πρώτο παιχνίδι για την Superleague 2 κ-19, για τους αθλητές με την Κηφισιά το Σάββατο στην Αθήνα».
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.