Συνεχίζεται το θρίλερ στην Ισπανία με την εξαφάνιση 18χρονου ποδοσφαιριστή

Metrosport Team15 Οκτωβρίου 2023

Το θρίλερ με την εξαφάνιση του 18χρονου ποδοσφαιριστή της Κόρδοβα, Αλβάρο Πριέτο Λόπεθ, ο οποίος αγνοείται από το πρωί της περασμένης Πέμπτης, συνεχίζεται στην Ισπανία, με τις αρχές να συνεχίζουν τις έρευνες.

Ο Λόπεθ την περασμένη Πέμπτη έφυγε από το σπίτι ενός φίλου του στη Σεβίλλη και πήγε στο σταθμό Σάντα Γιούστα για να πάρει το τρένο και να επιστρέψει στην Κόρδοβα. Μάλιστα, ο πατέρας του ποδοσφαιριστή είπε ότι ο γιος του έχασε το συγκεκριμένο δρομολόγιο και προσπάθησε να μπει σε άλλο με προορισμό τη Βαρκελώνη, αλλά χωρίς εισιτήριο, καθώς δεν είχε χρήματα μαζί του.

«Είναι αβοήθητος, δεν μπορεί να τηλεφωνήσει ή να αγοράσει εισιτήριο. Γι' αυτό έψαξα στον λογαριασμό να δω αν είχε αγοράσει άλλο εισιτήριο. Μετά λέει "από εδώ, πρέπει να βρω τρόπο να πάω στην Κόρδοβα". Δεν επρόκειτο να έρθει με τα πόδια, αλλά με ένα αυτοκίνητο. Όταν ένα αυτοκίνητο σταματά, ένα από τα δύο πράγματα συμβαίνουν: είτε τον έχουν πάρει και του έχουν κάνει τα πάντα, είτε ενώ περπατάει, ένα αυτοκίνητο τον χτυπά», είπε η μητέρα του 18χρονου Ισπανού.

Στο αγώνα της Κόρδοβα με τη Μέριδα, οι παίκτες των δύο ομάδων και οι διαιτητές μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με ένα πανό το οποίο έγραφε: «Εξαφανίστηκε, Άλβαρο έλα πίσω σύντομα». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.