Συνάντηση στην Καβάλα με Δήμο, Βραβεύσεις στην Κρ. Βρύση (Νέα ομάδων SL2 - Γ' Εθνικής (26/9)

Χρήστος Λιάπης26 Σεπτεμβρίου 2024


Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Α.Ο. Καβάλα Ανδρέας Σκλαρής, ο μεγαλομέτοχος Τάκης Τρικίδης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου πραγματοποίησαν συνάντηση γνωριμίας με τον Δήμαρχο Καβάλας Θεόδωρο Μουριαδη, παρουσία και του Αντιδημάρχου αθλητισμού Κώστα Χατζηαναστασίου.

Η συνάντηση έγινε σε θερμό κλίμα και υπήρξε εποικοδομητική συζήτηση για όλα τα ανοιχτά θέματα του οργανισμού που άπτονται της αρμοδιότητας του Δήμου.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ επισήμανε στον Δήμαρχο την ανάγκη επίλυσης κάποιων χρονιζόντων προβλημάτων αλλά και μιας ρεαλιστικής στοχοθεσίας που θα επιτρέψει στην ΠΑΕ να ανταποκριθεί στις καθημερινές ανάγκες της αλλά και να θέσει τις βάσεις για μια σταθερά υγιή ανταγωνιστική ομάδα

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου

Λευκό είναι το απουσιολόγιο του Γιώργου Κυριαζή, που είδε τους ποδοσφαιριστές του να βγάζουν με διάθεση την προπόνηση και να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους ώστε να διεκδικήσουν μια θέση στην ενδεκάδα της Κυριακής (29/9, 15:00) για το πρωτάθλημα της Super League 2.

Η σημερινή προπόνηση δε θα γίνει πρωί όπως οι υπόλοιπες αλλά μετατέθηκε στις 15:30 το απόγευμα και περιλαμβάνει φιλική αναμέτρηση με την Κ19 ομάδα στο βοηθητικό γήπεδο των εγκαταστάσεων μας.

Ο Γιώργος Κυριαζής θέλει να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε όσους δεν αγωνίστηκαν το Σάββατο με τον ΠΑΣ, ενώ επιθυμία του είναι να γνωρίζει και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της 2ης ομάδας, τεστάροντας τις δυνατότητές τους απέναντι σε έτοιμους επαγγελματίες παίκτες.

Γ ΕΘΝΙΚΗ

Απόλλων Παραλιμνίου

Την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ Εθνικής ο Απόλλων θα αντιμετωπίσει τον ΠΟ Μουδανιών στο Δημοτικό Γήπεδο Χρυσού την Κυριακή 29/09/2024 και ώρα 16:00 λόγω εργασιών το Δημοτικό γήπεδο Παραλιμνίου

ΑΟ Χανιώτης

Ο ΑΟ Χανιώτης την Κυριακή στις 16.00 θα υποδεχτεί στο γήπεδο Κασσανδρείας τον ΠΑΟΠ Ν Αμισού

AΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ

Ο Απόλλων Κρύας Βρύσης τίμησε τον πρώτο πρόεδρό του Φουλατσικλίδη Κωνσταντίνο καθώς και τον Αχιλλέα Μπέο.

Πριν τον αγώνα με τον Βόλο ο πρόεδρος του Απόλλωνα τίμησε τον 1ο Πρόεδρο και για πολλά χρόνια παράγοντα του Απόλλωνα Κώστα Φουλατσικλίδη, την αναμνηστική πλακέτα του οποίου παρέλαβε ο γιός του Βασίλης.


Επίσης ο Απόλλωνας Κρύας Βρύσης πριν την έναρξη του αγώνα τίμησε τον Δήμαρχο Βόλου και Πρόεδρο του Ν.Π.Σ. Αχιλλέα Μπέο.


Την απονομή έκανε ο Δήμαρχος Πέλλας Ευστάθιος Φουντουκίδης, προσφέροντάς του το σύμβολο του Δήμου και του Νομού, την κεφαλή του Μ. Αλεξάνδρου, ένα γνήσιο αντίγραφο από το αρχαιολογικό μουσείο της Πέλλας, μία αναμνηστική πλακέτα του Δήμου Πέλλας, όπως και μία κασετίνα με Πούρα που παράγονται και κατασκευάζονται στην Κρύα Βρύση από τους Αφούς Κωνσταντινίδη και αποτελούν μοναδικό προϊόν σε όλη την Ελλάδα και σήμα κατατεθεν για την Κρύα Βρύση !

Ο αγώνας με τον Βόλο ήταν μία γιορτή για όλη την πόλη και μία ιστορική στιγμή για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ που μία ομάδα της Super League ήρθε στο δημοτικό στάδιο Κρύας Βρύσης ΄΄Ιωάννης Τσερκεζίδης΄΄ για ν΄ αγωνιστεί.

ΑΕ ΕΥΟΣΜΟΥ

Η ΑΕ Ευόσμου θα δώσει το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της φετινής χρονιάς, κόντρα στον Άρη Πηγών στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Γ’Εθνικής.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την ΚΥΡΙΑΚΗ , 29 Σεπτεμβρίου , στις 16:00. Καλούμε όλο τον κόσμο μας να δώσει δυναμικό παρών στο Αθλητικό Πάρκο Ευόσμου (Μαρόκο) αναφέρουν οι ιθύνοντες της ΑΕ Ευόσμου

2ος όμιλος

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επανασπορά του χόρτου στο Δημοτικό γήπεδο Αιγινίου "Γιάννης Παραλυκίδης", το οποίο αναμένεται να εναι έτοιμο στο εντός έδρας αγώνα του πρωταθλήματος της Γ' εθνικής κατηγορίας της μεταπροσεχούς Κυριακής (6/10) με τον Ερμή Αμυνταίου .

Τα έργα βελτίωσης και συντήρησης στον αγωνιστικό χώρο πραγματοποιήθηκαν με την μεγάλη συμπαράσταση του Δήμου Πύδνας Κολινδρού και ιδιάτερα του Δημάρχου κ.Χρήστου Κομπατσιάρη και των Αντιδημάρχων κ.κ.Τάσου Λούκα καθαριότητας και Ηλία Πολύζου αθλητισμού.

Για μια ακόμα χρονιά το "Γιάννης Παραλυκίδης" θ είναι ένα πραγματικό "στολίδι" και αναμφίβολα θα βοηθήσει την ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο, ώστε οι στόχοι, που έχουν τεθεί να υλοποιηθούν .

Ο προπονητής του Αιγινιακού Σωτήρης Ζιώγας μίλησε για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν του Πρωταθλήματος της Γ' εθνικής κατηγορίας μέσα στον Παλαμά, όπου ήρθε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τον γηπεδούχο Ατρόμητο.

"Συγχαρητήρια στα παιδιά για την αγωνιστική τους παρουσία, στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα .

Το τελικό αποτέλεσμα μας αφήνει "γλυκόπικρη γεύση", γιατί στο α' μέρος κυρίως μπορούσαμε συμφωνα με τις σπουδαίες ευκαιρίες, που δημιουργήσαμε να είχαμε ανοίξει τουλάχιστον το σκορ, ενώ δεν απειληθήκαμε από τον αντίπαλο .

Στο διάστημα αυτό πιστεύω ότι έγιναν δύο περιπτώσεις πέναλτι υπέρ μας, που δεν μας δόθηκαν, όμως δεν θέλω να επεκταθώ παραπάνω για τη διαιτησία.

Στην επανάληψη κοιτάξαμε περισσότερο να κρατήσουμε ανέπαφη την εστία μας, ήμασταν προσεκτικοί και παράλληλα βγαίναμε στην αντεπίθεση με στόχο το γκολ, αλλά τελικά δεν το πετύχαμε, αν και υπήρχαν οι προυποθέσεις.

Οι πρεμιέρες κρύβουν παγίδες και εμείς τις αποφύγαμε κάνοντας ένα καλό ποδαρικό στο πρωτάθλημα, με το θετικό αποτέλεσμα που πήραμε .

Μας περιμένει δύσκολη συνέχεια και δεν πρέπει να εφησυχάζουμε τουναντίον χρειάζεται επαγρύπνηση και ετοιμότητα, για να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας" .

ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του Πιερικού θα έχει μουσική υπόκρουση από έναν επαγγελματία Dj! O Dj Savo (Ορφέας Σαββίδης) ανεβαίνει στα.. decks του γηπέδου και γίνεται ο πρώτος “Dj του Πιερικού για μία μέρα”, μισή ώρα πριν το παιχνίδι, 15 λεπτά στο ημίχρονο και 5 λεπτά στο τέλος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.