Συγκινημένος ο Χαραλάμπους: «Σέβομαι και εκτιμώ πολύ τον Λουτσέσκου» - Η ατάκα για τον Κωνσταντέλια

Γιώργος Ζαΐρης02 Οκτωβρίου 2024

Ο Ηλίας Χαραλάμπους δεν έκρυψε τη χαρά και τη συγκίνησή του για την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη όπως και την πίστη του πως η ομάδα του μπορεί να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα.

«Είμαι πολύ συγκινημένος και χαρούμενος που είμαι στην πόλη που πέρασα τρία χρόνια. Εδώ έκανα πολλούς φίλους, εδώ γεννήθηκε ο γιος μου. Έχω πολλές αναμνήσεις. Ερχόμενος εδώ ένιωσα πολλή συγκίνηση. Πλέον όμως εργάζομαι στην μεγαλύτερη ομάδα της Ρουμανίας και αύριο θα βρίσκομαι αντίπαλος της παλιάς μου ομάδας.

Αν έλεγα ότι δεν είναι μία συναισθηματική στιγμή για μένα, θα έλεγα ψέματα. Είμαι πολύ περήφανος όμως που ανήκω πια στην FCSB και βλέπω αυτό το παιχνίδι, όπως και όλα τα υπόλοιπα. Δεν διαφέρει ο τρόπος με τον οποίο προετοιμάσαμε το αυριανό παιχνίδι (3/10) με τον ΠΑΟΚ. Κάναμε αυτό που κάνουμε πάντα.

Για την παρουσία του Τζίτζι Μπεκάλι στην Θεσσαλονίκη: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είναι μαζί μας. Είναι η πρώτη φορά, κατά τη διάρκεια της θητείας μου, που ταξιδεύει με την αποστολή. Είναι ένας άνθρωπος που μας δίνει κίνητρο και ελπίζω να τον κάνουμε χαρούμενο αύριο. Είχαμε μία νορμάλ πτήση, δεν συζητήσαμε κάτι ιδιαίτερο».

Για τον Ραζβάν Λουτσέσκου: «Σέβομαι και εκτιμώ πολύ τον Ραζβάν, με βοήθησε πολύ όταν ξεκίνησα την προπονητική μου καριέρα. Αύριο όμως θα είμαστε αντίπαλοι. Θα προσπαθήσει για το καλύτερο για την ομάδα του, όπως αντίστοιχα και εγώ».

Σε συνέχεια, ερωτηθείς και πάλι για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, απάντησε πως: «Ξεχωρίζω την απλότητα και την ταπεινότητα του Ραζβάν. Όποιος προπονητής κι αν είσαι, αν δεν έχεις καλό χαρακτήρα, δεν θα πετύχεις. Η ταπεινότητά του είναι που τον κάνει να ξεχωρίζει και η σκληρή δουλειά. Ξέρω ότι σπαταλά πολλές ώρες στη δουλειά. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ οργανωμένη ομάδα, έχει ένα ομαδικό πνεύμα, αυτό κάνει τη διαφορά.

Όσο για το ποιον παίκτη ξεχωρίζει: «Δεν θα αφοσιωθούμε αποκλειστικά στον Κωνσταντέλια που μου αρέσει πολύ και θεωρώ ότι άμεσα θα πάρει μεταγραφή. Θα πω ότι υπάρχει πολλή ποιότητα στον ΠΑΟΚ αλλά ναι, ξεχωρίζω τον Κωνσταντέλια».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.