Σβαμπ: «Δίκαιη η ισοπαλία, είχαμε ευκαιρίες για νίκη»

Metrosport Team21 Οκτωβρίου 2024

Συνέντευξη στους: Γιώργο Ζαΐρης, Γιώργο Καστάνη

Στους απεσταλμένους του Ομίλου Metromedia στην OPAPA ARENA μίλησε για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Στέφαν Σβαμπ. Ο Αυστριακός μέσος τοποθετήθηκε επίσης και για το ευρωπαϊκό παιχνίδι κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Στέφαν Σβαμπ:

 «Στο τέλος, δείχνει ένας αγώνας που δίκαια έμεινε στην ισοπαλία. Ήταν σημαντική και για τις δύο ομάδες η νίκη, είχαμε και οι δύο ευκαιρίες να την πάρουμε. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά νομίζω ότι η ισοπαλία είναι δίκαιη».

 Για το γεγονός ότι τρίτο σερί ντέρμπι η ομάδα δεν καταφέρνει να φτάσει στη νίκη: 

«Μπορούσαμε να κερδίσουμε παραπάνω από τα προηγούμενα ντέρμπι. Τόσο με τον Παναθηναϊκό αλλά και με τον Άρη δεν αξίζαμε να χάσουμε. Ακόμα και έτσι είμαστε στην κορυφή του πρωταθλήματος. Είμαστε σε πολύ καλή φόρμα και αν συνεχίσουμε έτσι, τα αποτελέσματα θα έρθουν και στα ντέρμπι. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε ταπεινοί και να συνεχίσουμε».

 Για το αν θεωρείται ένα καλό αποτέλεσμα, ελέω και της δύσκολης περιόδου που πέρασε η ομάδα αγωνιστικά:

 «Είχαμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και αρκετούς διεθνείς παίκτες, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να ξεκουραστούν στην προηγούμενη διακοπή. Έχουμε μεγάλο ρόστερ, το οποίο είναι σημαντικό. Η ομάδα έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες και όλοι είναι απαραίτητοι. Είμαι αρκετά θετικός και αισιόδοξος για την συνέχεια τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη».

 Για το must-win παιχνίδι της Πέμπτης απέναντι στην Βικτόρια Πλζεν: 

«Είναι σημαντικό παιχνίδι για μας, καθώς έχουμε στόχο να προχωρήσουμε στην Ευρώπη. Πρέπει να πάρουμε τη νίκη και θα κάνουμε τα πάντα για αυτό. Να συνεχίσουμε να παίζουμε με αυτόν τον τρόπο και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες μας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.