Survivor: Τα... νυχτοπερπατήματα έφεραν μπελάδες και έρχονται αποβολές

Metrosport Team18 Οκτωβρίου 2024

Σε παραβίαση των κανονισμών του Survivor προχώρησαν δύο παίκτες με αποτέλεσμα να κρίνεται επισφαλής πλέον η θέση τους στο παιχνίδι. Πριν ξεκινήσει ο χθεσινός στίβος μάχης ο παρουσιαστής του Survivor Γιώργος Λιανός μίλησε στους παίκτες της κίτρινης και της πράσινης ομάδας αποκαλύπτοντας τους... ένοχους.

«Πριν περάσουμε στις λεπτομέρειες του αγώνα ατομικής ασυλίας, έχω να κάνω μια ανακοίνωση, η οποία αφορά σε δυο άτομα που ανήκουν στην κίτρινη ομάδα. Αυτά είναι η Μαρία και ο Ορφέας. Είχαμε χθες το βράδυ μια παράβαση των κανονισμών. Τα παιδιά κινήθηκαν εκτός των ορίων του καμπ, εκτός ορίων της παραλίας, κάτι το οποία για εμάς είναι εξαιρετικά ανησυχητικό. 

Αυτή η παραβίαση συνέβη το βράδυ, μες στη νύχτα και μας πήρε αρκετή ώρα μέχρι να τους βρούμε και να δούμε αρχικά ότι είναι καλά στην υγεία τους γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμάς. Είστε σε μια ζούγκλα η οποία κρύβει αρκετούς κινδύνους, ειδικά μες στη νύχτα δεν ξέρεις που πατάς και που βρίσκεσαι, οπότε είναι πολύ εύκολο να αποπροσανατολιστείς. 

Αυτή η παράβαση των κανονισμών φυσικά θα επιφέρει και ποινή στα δυο συγκεκριμένα άτομα» τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.