Οι δύο όμιλοι της Super League 2-Ποιο κανάλι θέλει να πάρει τα τηλεοπτικά δικαιώματα

Metrosport Team09 Σεπτεμβρίου 2024

Συνεδρίασε το απόγευμα της Δευτέρας (9/9) το διοικητικό συμβούλιο της Super League 2 και έλαβε αποφάσεις σχετικά με σημαντικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη διεξαγωγή του Πρωταθλήματος για τη νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε και τυπικά η κατανομή των ομάδων στους δύο ομίλους, οι οποίοι θα απαρτίσουν και φέτος το Πρωτάθλημα.

Διευθετήθηκε, ειδικότερα, η ΠΑΕ που θα συμπληρώσει τη δεκάδα των ομάδων στον βόρειο όμιλο και αυτή θα είναι ο Διαγόρας Ρόδου.

Ως εκ τούτου, οι δύο όμιλοι της Super League 2 διαμορφώνονται ως εξής:

1ος (βόρειος) όμιλος: Διαγόρας, Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, Ηρακλής, Καβάλα, Καμπανιακός, Λάρισα, Μακεδονικός, Νίκη Βόλου, ΠΑΟΚ Β και ΠΑΣ Γιάννινα.

2ος (νότιος) όμιλος: ΑΕΚ Β, Αιγάλεω, Αστέρας Τρίπολης Β, Ηλιούπολη, Καλαμάτα, Κηφισιά, Παναργειακός, Παναχαϊκή, Πανιώνιος και Χανιά.

Σημειώνεται πως το νέο Πρωτάθλημα έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 22 Σεπτεμβρίου

Διαπραγματεύσεις με ΣΚΑΪ

Σε ό,τι αφορά τα τηλεοπτικά δικαιώματα, οι ομάδες εξουσιοδότησαν τον πρόεδρο της Λίγκας, Πέτρο Μαρτσούκο, να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον ΣΚΑΪ, ο οποίος εξέφρασε το ενδιαφέρον για να αποκτήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Την είδηση αποκάλυψε ο Βασίλης Μάστορας, μέσω του Metropolis 95,5 των FM, ο οποίος επίσης μετέφερε στον... αέρα της πόλης, ότι ο Διαγόρας Ρόδου θα είναι η ομάδα, που θα μετακομίσει στον Βόρειο όμιλο της Super League 2.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.