Στο ακουστικό για τέσσερις - Σε αναμμένα κάρβουνα ο Λουτσέσκου

Metrosport Team16 Ιουνίου 2023

Ρεπορτάζ: Κώστας Πετρωτός - Γιώργος Ζαΐρης

Η απαίτηση του Λουτσέσκου ήταν ευθύς εξαρχής αναμενόμενη. «Θέλω τέσσερις παίκτες πριν το βασικό στάδιο προετοιμασίας για να μπορέσω να δουλέψω μαζί τους και να έχουμε ένα σχετικά επαρκές ρόστερ για τους αγώνες των προκριματικών του Conference League». Με αυτό το «θέλω» του Ρουμάνου τεχνικού να κυριαρχεί γίνονται οι συζητήσεις για τα μεταγραφικά στον ΠΑΟΚ. Ο Ζοσέ Μπότο, αλλά και άλλα στελέχη της ΠΑΕ είναι σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με παίκτες για τέσσερις θέσεις. Φορ, εξτρέμ, χαφ και αριστερό μπακ.

Την ίδια στιγμή πήραν απόφαση να προχωρήσουν και στην ανανέωση της συνεργασίας με τον Μπράντον Τόμας προκειμένου να υπάρχει και μία έτοιμη λύση επιθετικού, έστω και εναλλακτική. Πλέον, οι ζυμώσεις έχουν φτάσει σε ένα σημείο που ο ΠΑΟΚ περιμένει τις απαντήσεις από έναν παίκτη σε κάθε θέση. Χθες από τα γραφεία της Τούμπας διέρρεε ότι «μέχρι αύριο (σ.σ. σήμερα) περιμένουμε απαντήσεις από τέσσερις βασικούς στόχους». 

Εναν για κάθε θέση. Φορ, εξτρέμ, χαφ και αριστερό μπακ. Και μάλιστα αυτή η διαρροή συνοδευόταν και από αισιοδοξία ότι οι πιθανότητες ήταν περισσότερες για να είναι οι απαντήσεις θετικές. Φυσικά, αυτή που καίει περισσότερο είναι η υπόθεση του φορ που η επιτυχία της θεωρείται κομβικότατη στο τι θα πετύχει ο ΠΑΟΚ φέτος.

Σε αναμμένα κάρβουνα ο Λουτσέσκου

Σε αυτή την φάση αναμονής, την μεγαλύτερη αγωνία έχει ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός κάθεται στην κυριολεξία σε αναμμένα κάρβουνα περιμένοντας να μάθει αν πολύ σύντομα θα έχει συν ένα, δύο, τρεις ή παραπάνω παίκτες στην ομάδα. 

Αυτός είναι και ο λόγος που ακόμη δεν έχει πάρει (και ανακοινώσει) τις οριστικές αποφάσεις του για τους παίκτες που θα έχει μαζί του από τις 22 Ιουνίου. Θέλει να γνωρίζει αν θα έχει επιπλέον διαθέσιμους παίκτες στο νέο ρόστερ, για να διαμορφώσει ανάλογα και την λίστα της ομάδας και για τις πρώτες μέρες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.