Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Μάρκος Αντόνιο!

Χάρης Εμμανουηλίδης30 Αυγούστου 2023

Μεταγραφών συνέχεια για τον ΠΑΟΚ ο οποίος έφερε στη Θεσσαλονίκη τον Μάρκος Αντόνιο από τη Λάτσιο με τη μορφή δανεισμού για τον επόμενο ένα χρόνο, με τον Βραζιλιάνο χαφ να προσγειώνεται με απευθείας πτήση από τη Ρώμη στον Διεθνή Αερολιμένα Θεσσαλονίκης ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους «ασπρόμαυρους».

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής που την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο είχε με τους «Λατσιάλι» 22 συμμετοχές τόσο σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ιταλίας όσο και σε Europa και Conference League, με 1 γκολ και 1 ασίστ σε συνολικά 765 λεπτά, με τον Δικέφαλο να καταβάλει 300.000 ευρώ στη Λάτσιο για τον μονοετή δανεισμό του ενώ υπάρχει οψιόν αγοράς 6.000.000 με τον Ιταλικό σύλλογο να διατηρεί σε αυτή την περίπτωση 15% ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Βραζιλιάνος ύψους 1.66 μέσος αναμένεται να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιο του που θα τον κάνει... Θεσσαλονικιό.

Κατά την άφιξη του, ο Μάρκος Αντόνιο δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις, αρκέστηκε να πει: «Είμαι πολύ χαρούμενος, θα τα πούμε όταν υπογράψω«.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του Metrosport.gr από την άφιξη του:

Με τον Χάρη Εμμανουηλίδη

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.