Σταθόπουλος: «Όσο πιο γρήγορα ενισχυθούν οι ομάδες, τόσο πιο γρήγορα θα έρθουν τα αποτελέσματα»

Metrosport Team22 Ιουνίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Στάθης Σταθόπουλος, με τον έμπειρο τεχνικό να μιλάνε αναφορικά με την προετοιμασία των ΠΑΟΚ και Άρη, αλλά και την κλήρωση των ελληνικών ομάδων για τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αρχικά ανέφερε «Κανέναν δεν πρέπει να βλέπουμε καλά εκ των προτέρων, θα πρέπει να το δούμε στο γήπεδο. Το ουδέτερο γήπεδο δεν κάνει τον Παναθηναϊκό φαβορί, γιατί τα παιχνίδια εν μέσω καλοκαιριού βάζουν δύσκολα στις ελληνικές ομάδες».

Ενώ πρόσθεσε: «Το πρόβλημα των ελληνικών ομάδων είναι ότι δίνουν τα πρώτα παιχνίδια είτε τέλος Ιουλίου, είτε αρχές Αυγούστου και εκεί είναι το θέμα του κατά πόσο είναι έτοιμες τόσο σε ρόστερ όσο και σε ρυθμό. Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει σήμερα χωρίς ούτε μία μεταγραφή, ο Άρης έκανε ήδη το πρώτο του φιλικό, όπως υπάρχει σε προπονητικά προγράμματα, αυτό το ξέρει η ομάδα. Θα πρέπει οι ομάδες να προσαρμοστούν σε διαφορετικά δεδομένα σε βάθος χρόνου, για μία σεζόν που ξεκινάει από τέλη Ιουνίου και συνεχίζεται μέχρι τέλος Μαΐου. Όσο πιο γρήγορα ενισχυθούν οι ομάδες, τόσο πιο γρήγορα θα έρθουν τα αποτελέσματα».

Για να συμπληρώσει: «Είναι άλλο να ξεκινήσει μία ομάδα νωρίς και οι υποχρεώσεις της να είναι άμεσες, είναι διαφορετικά στοιχεία. Ο φίλαθλος θέλει τη νίκη της ομάδας του, ενώ το σύνολο θέλει την πρόοδο των ελληνικών ομάδων».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.