Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Η μεγάλη αλλαγή πέντε χρόνια μετά το Masterchef

Metrosport Team11 Ιουλίου 2024

H Σπυριδούλα Καραμπουτάκη ήταν μία μαγείρισσα που από την πρώτη της επαφή με την κάμερα, στις οντισιόν του κύκλου του MasterChef στο οποίο συμμετείχε, είχε δείξει με δηλώσεις της on camera ότι στόχευε πολύ ψηλά. Ήταν σίγουρη ότι θα γινόταν η πρώτη γυναίκα MasterChef. Δεν το κατάφερε, όμως έφτασε μέχρι τον τελικό του ριάλιτι μαγειρικής του Star και αργότερα δούλεψε και ως τηλεοπτική σεφ.

Ενδιάμεσα την είδαμε να γίνεται πολύ σκληρή μέσα στο παιχνίδι, να αποκτάει κοινό που την αντιπαθούσε πολύ, έκανε εξομολογήσεις για τις δυσκολίες που πέρασε μεγαλώνοντας, ενώ όσο εκείνη ήταν έγκλειστη στο MasterChef, τα κανάλια είχαν ανακαλύψει τον σύντροφό της. Δυστυχώς για εκείνη όχι μόνο αυτόν.

Όσο εκείνη ήταν στο ριάλιτι, ένα ροζ βίντεο με προσωπικές της στιγμές έκανε την εμφάνισή του στο διαδίκτυο και ξεκίνησε να κυκλοφορεί δια μέσω των social media. Από τότε άλλαξαν πολλά για εκείνη.

Τον τελευταίο καιρό η Σπυριδούλα που λάτρευε την κάμερα, τη δημοσιότητα και την έκθεση, αφού αυτός ήταν ο τρόπος για να αλλάξει τη ζωή της, έχει εξαφανιστεί από τα social media. Πέντε χρόνια μετά το MasterCher η Σπυριδούλα έχει απενεργοποιήσει το Instagram της ενώ και ο λογαριασμός του καναλιού της στο Υoutube είναι ανενεργός.

Το προφίλ της στο Facebook δεν έχει κατέβει όμως η τελευταία της ανάρτηση είναι από τον Ιανουάριο του 2023. Ενάμιση χρόνο πίσω δηλαδή και κατά σύμπτωση εκείνη η ανάρτηση είχε γίνει για να ενημερώσει για το νέο της κανάλι συνταγών στο Youtube που σήμερα είναι ανενεργό.

Η τελευταία της συνέντευξη στην τηλεόραση ήταν 2 χρόνια πριν, με την ίδια να δουλεύει ως σεφ σε καταμαράν και να δηλώνει με σιγουριά ότι ο γάμος που ετοίμαζε με τον επί πολλά χρόνια σύντροφό της ακυρώθηκε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.