Σούλης Παπαδόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ εύκολα ή δύσκολα θα πάρει την πρόκριση»

Metrosport Team12 Αυγούστου 2024

Για τον ΠΑΟΚ αλλά και τις αναμετρήσεις των υπόλοιπων ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο, ο πολύπειρος προπονητής, Σούλης Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Μάλμε: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που ξέρει να παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει. Εύκολα η δύσκολα θα πάρει την πρόκριση, από τη στιγμή που δεν έχασε στο πρώτο παιχνίδι. Με τη βοήθεια του κόσμου του θεωρώ πως θα μπορέσει να προκριθεί».

Για την τακτική του ΠΑΟΚ στο δεύτερο παιχνίδι: «Ο ΠΑΟΚ θα κοιτάξει να πάρει το αποτέλεσμα. Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν ενδιαφέρει το πώς θα παίξεις αλλά το πώς θα πάρεις την πρόκριση. Πιστεύω πως θα είναι καλά διαβασμένος, θα πάει το παιχνίδι εκεί που θέλει και θα κερδίσει».

Για τον Παναθηναϊκό:
«Ο Παναθηναϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει αποτέλεσμα. Ο Άγιαξ δεν θυμίζει την ομάδα του παρελθόντος. Τώρα πρέπει να ''παλέψει'' στην Ολλανδία, αλλιώς υπάρχει κίνδυνος να μείνει πολύ νωρίς εκτός Ευρώπης. Πρέπει να προσπαθήσει να προκριθεί στην Ολλανδία γιατί μετά διασταυρώνεται με τη Λανς. Πιστεύω θα παίξει μεγάλο ρόλο η κατάσταση του Ιωαννίδη».

Για την νέα πρόταση στον Ιωαννίδη: «Εάν ισχύουν τα ποσά που ακούγονται για τον παίκτη τότε ο Παναθηναϊκός πρέπει να τον δώσει. Πλέον βλέπουμε ότι οι Έλληνες που φεύγουν στο εξωτερικό κάνουν καλές πορείες».

Για την ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ δεν θυμίζει την περσινή ομάδα, δεν πείθει. Πιστεύω θα πάρει την πρόκριση γιατί είναι καλύτερη από τη ΝΟΑ, ωστόσο δεν έχει καλή εικόνα. Δέχεται πολλά γκολ από προσωπικά λάθη ποδοσφαιριστών.

Για τον Άρη: «Ο Άρης θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο για την πρώτη αγωνιστική της Super League, μια ομάδα που έχει ενισχυθεί πολύ και έχει δυναμώσει. Θα πρέπει να παίξει καλά ο Άρης για να πάρει αποτέλεσμα. Ο Γκαρσία είναι ένας προπονητής που εξελίσσεται».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.