Σιμόπουλος: «Θα μιλήσω τη Πέμπτη με τον Υπουργό για την οπαδική βία- Θα περάσουμε δύσκολα 3-4 χρόνια με το Fly Over»

Metrosport Team31 Οκτωβρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης, Στράτος Σιμόπουλος, κάνοντας το δικό του σχόλιο για τα τραγικά περιστατικά οπαδικής βίας που έλαβαν χώρα στη κέντρο της Θεσσαλονίκης τις προηγούμενες μέρες, αποκαλύπτοντας πως θα έρθει σε προσωπική επικοινωνία με τον κ.Βρούστη, προκειμένου να βρει λύσεις για τα φλέγοντα ζητήματα της Θεσσαλονίκης.  

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95,5: «Όποιοι έχουμε δημόσιο λόγο και υπηρετούμε το δημόσιο από κάποια θέση, έχουμε όλοι ευθύνη. Φοβάμαι μην αναβιώσει μια κατάσταση που τον τελευταίο καιρό δεν υπήρχε.

Την Πέμπτη Θα μιλήσω με τον υπουργό, τον κ. Βρούτση, για να του μεταφέρω αυτά τα θέματα. Μέχρι τώρα φαίνεται ότι κάνει άψογα τη δουλειά του, στέκεται πάνω από ομάδες και οπαδικά. Υποστηρίζει τη θέση του εξαιρετικά. Δεν χρειάζεται να ξύνουμε πληγές (για τον κ.Αυγενάκη).

Πρέπει να προσέξουμε πολύ, έχει και η αστυνομία και οι δικαστικές αρχές ευθύνη. Ο νόμος είναι αμείλικτος, πας μέσα και τέλος. Πρέπει να σταματήσει αυτό το πράγμα, που από χθες φοβάμαι ότι θα αναβιώσει. Υπάρχει ιδιώνυμο ανάλογα με την κατηγορία που θα απαγγείλει ο εισαγγελέας, χωρίς να είμαι νομικός. Όποιοι ευθύνονται για αυτή την αναβίωση, πρέπει να αντιμετωπίσουν τον νόμο».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο έργο του Fly Over: «Αν δεν προσέξουμε όλοι θα έχουμε τεράστιο πρόβλημα. Στελεχώνεται η τροχαία με 100 επιπλέον άτομα, στη Τσιμισκή δεν υπάρχουν πλέον διπλοπαρκαρισμένα. Δύσκολα θα περάσουμε για 3-4 χρόνια. Είναι ένα έργο που πρέπει να το υποστούμε, αλλά όσο το δυνατόν πιο ήπια».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.