Σημαντική συνάντηση ΕΠΣΜ- Πατουλίδου

Metrosport Team03 Οκτωβρίου 2023

Σημαντική συνάντηση πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου στα γραφεία της ΕΠΣ Μακεδονίας και είχε εποικοδομητική συζήτηση για τα φλέγοντα θέματα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της ΠΕ Θεσσαλονίκης με τον Πρόεδρο της Ένωσης, Σάββα Δημητριάδη και τον Πρόεδρο των πρωταθλημάτων Υποδομών και Ανάπτυξης, Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο.

Συζητήθηκαν τα ζητήματα που απασχολούν έντονα τα ερασιτεχνικά σωματεία και ιδιαίτερα της άμεσης επίλυσης του γηπεδικού προβλήματος και της περαιτέρω βελτίωσης των υπαρχόντων εγκαταστάσεων και της αξιοποίησης ελεύθερων χώρων με την κατασκευή προπονητηρίων και γηπέδων.

Επίσης, με την ευκαιρία συμπλήρωσης 100 χρόνων από την ίδρυση της ΕΠΣΜ το 1924 της ζητήθηκε να σταθεί αρωγός στις δράσεις και τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν τη νέα χρονιά.

Η κ. Βούλα Πατουλίδου με την επανεκλογή της θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού μας, όπως το έχει αποδείξει άλλωστε με την μέχρι τώρα παρουσία της στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.