«Σειρήνες» της Μίλαν για Κουλιεράκη - Πόσα ζητάει ο ΠΑΟΚ

Χάρης Εμμανουηλίδης16 Αυγούστου 2023

Το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων έχει προκαλέσει ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης , έπειτα από την περσινή σεζόν την οποία πραγματοποίησε με τον ΠΑΟΚ η οποία του άνοιξε και την ''πόρτα'' για την πρώτη του κλήση στην Εθνική Ελλάδος.

Μεταξύ των ομάδων που φαίνεται να έχουν αρκετά ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα τον Κρητικό κεντρικό αμυντικό είναι και η Μίλαν η οποία όπως προκύπτει από την Ιταλία και τον έγκριτο δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, θέλει να κάνει δικό της τον 19χρονο κεντρικό αμυντικό του Δικεφάλου.

Το δημοσίευμα υπογραμμίζει τις δυσκολίες που υπάρχουν στην περίπτωση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη για τη μετακίνηση του μακριά από τη Θεσσαλονίκη με τους «ασπρόμαυρους» να ζητούν 10 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσουν, με τη Μίλαν ωστόσο να έχει και άλλες εναλλακτικές σημειωμένες στη λίστα της, όπως αυτή του Μάρκο Πελεγκρίνο.

Αναφορικά με το διαχρονικό ενδιαφέρον της Μίλαν για τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, το Metrosport.gr είχε αποκαλύψει το προ μηνών ταξίδι ανθρώπου των «Ροσονέρι» στην Ελλάδα για να τον παρακολουθήσει διά ζώσης και να συλλέξει πληροφορίες για τον ίδιο και τα δεδομένα μίας μεταγραφής.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.