Σάλο με παίκτη που κάθισε σε θέση που ήταν κρεμασμένη η φανέλα του Μπάλντοκ

Metrosport Team14 Οκτωβρίου 2024

Σωρεία αντιδράσεων φαίνεται πως έχει προκαλέσει η κίνηση του ποδοσφαιριστή Τόμι Λι να καθίσει σε θέση που είχε κρεμαστεί τιμητικά η φανέλα του Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 31 ετών στις 9 Οκτωβρίου.

Η είδηση θανάτου του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού φαίνεται πως έχει ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα, με φιλάθλους ομάδων, αλλά και ποδοσφαιριστές να εκφράζουν τη θλίψη τους για την απώλεια του πρώην αμυντικού. 

Μεταξύ αυτών και η απόφαση της Μίλτον Κέινς Ντονς, του συλλόγου που ο Μπάλντικ ξεκίνησε την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής, να κρεμάσει τη φανέλα του εκλιπόντος στον πάγκο της ομάδας, κατά τη διάρκεια του αγώνα εναντίον του Πορτ Βέιλς, ως φόρο τιμής για τον χαμό του.

Ωστόσο, ο μεσοεπιθετικός του βρετανικού κλαμπ, Τόμι Λι, φάνηκε να μη συμμερίζεται τη συγκινητική αυτή κίνηση, επιλέγοντας να ξεκρεμάσει την εν λόγω μπλούζα, να τη διπλώσει και να κάτσει στη θέση την οποία είχε τοποθετηθεί.

Όπως ήταν φυσικά, η κίνησή του ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, με αρκετούς φιλάθλους να του επιτίθενται μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και τον ίδιο να απολογείται, αναφέροντας:

«Διάβασε κάμποσα σχόλια σχετικά με την απόφαση να ξεκρεμάσω την φανέλα του Τζόρτζ Μπάλντοκ όταν βγήκα αλλαγή χθες. Αυτό δεν έγινε ποτέ ως πράξη ασέβειας προς τον Τζορτζ Μπάλντοκ, την οικογένειά του και όλους τους υποστηρικτές του. Βλέποντάς το εκ των υστέρων ίσως θα έπρεπε να είχα κρεμάσει την μπλούζα στο κάθισμα δίπλα μου.

Αντ' αυτού εγώ τη δίπλωσα και το τοποθέτησα στο κάθισμα δίπλα μου. Και πάλι ζητώ ειλικρινή συγγνώμη αν κάποιος που νόμιζε ότι το έκανα αυτό από ασέβεια. Ποτέ δεν είχα αυτόν τον σκοπό». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.