Σαϊτιώτης: Ο Μπράντον που δεν... ακούμπησε, ο ανέτοιμος Σαμάτα και ο κορυφαίος Τσιγγάρας

Metrosport Team12 Αυγούστου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Σαϊτιώτης, με τον ίδιο να μιλάει για τα θετικά και τα αρνητικά που εντόπισε στην πρώτη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τη Χάιντουκ στο Σπλιτ, υπογραμμίζοντας τις αλλαγές που θα ήθελε να δει στο παιχνίδι της Τούμπας, ενώ έκανε ειδική μνεία στους Γιάννη Κωνσταντέλια, Αλί Σαμάτα αλλά και τον κατά τη γνώμη του κορυφαίο του γηπέδου, Χάρη Τσιγγάρα.

Αρχικά ανέφερε: «Η Χάιντουκ ήταν καλή ομάδα, είχε ωραία οργάνωση στο παιχνίδι της με κάθετες πάσες και μπορούσε να βρει το γκολ ενώ περίμενε πολλά από τον Λιβάγια. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα... αργό παιχνίδι και δεν βγάζει ταχύτητα στους αυτοματισμούς του αλλά και δεν έχει το εύκολο γκολ, αλλά το παιχνίδι της Τούμπας είναι διαφορετικό».

Ατομικά για τους παίκτες: «Ο Ζίβκοβιτς έχει μία σταθερή παρουσία και ενώ περιμένεις να κάνεις τη διαφορά, έχει μείνει στάσιμος, όπως και με τον Νάρεϊ, ο οποίος είχε βγει τέσσερις φορές σε πλεονεκτική θέση και δεν βρήκε συμπαίκτη του. Στην περίπτωση του Σαμάτα, του έκαναν τέσσερις μεταβιβάσεις και όχι δεν τις προλάβαινε, ούτε στην τηλεόραση τις έβλεπε γιατί ακόμα δεν είναι έτοιμος και όταν αυτό συμβαίνει ο παίκτης χρειάζεται τη μπάλα στα πόδια».

Για αυτούς που ξεχώρισε«Καλύτερος για τον ΠΑΟΚ ήταν ο Τσιγγάρας με τον Κοτάρσκι, ήταν σταθερός ο Χάρης και καλύτερος από τους υπόλοιπους εντός αγωνιστικών χώρων που κινήθηκαν σε ρηχά νερά. Ο Τόμας για 60΄δεν έκανε μία ενέργεια, ήταν απών. Μέσα σε μία ώρα αγώνα θα μπορούσε να κάνει μία ενέργεια, δεν έπαιζες με τη Μπαρτσελόνα».

Για τον Αλί Σαμάτα: «Ο Σαμάτα έχει το κεφάλι, την ένταση και θα βοηθήσει περισσότερο στο παιχνίδι στην Τούμπα, ταιριάζει στον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΟΚ».

Ενώ για τον Γιάννη Κωνσταντέλια: «Θα τον συγκρίνω με τον Τζόλη. Δεν είναι το ίδιο, αλλά έχει την τεχνική ωστόσο υστερεί στη δύναμη του σώματος και χρειάζεται βελτίωση σε αυτόν τον τομέα, γιατί αν πάει στο 1 vs 1 δεν τον προλαβαίνεις».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.