Ρουμπιάλες: Κατηγορείται ότι φίλησε «βίαια» παίκτρια της Αγγλίας μετά τον τελικό του Μουντιάλ!

Metrosport Team07 Δεκεμβρίου 2023

Η πρόεδρος της FA ισχυρίζεται ότι ο Λουίς Ρουμπιάλες φίλησε «φαινομενικά με δύναμη» τη Λούσι Μπρονζ της Αγγλίας κι άρπαξε απ' το πρόσωπο και τη Λόρα Κόουμπς μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου των Γυναικών.

Η επικεφαλής της FA έγραψε ότι η Ερμόσο δεν ήταν το μόνο άτομο που δέχθηκε φιλί χωρίς τη θέληση της από Ρουμπιάλες καθώς «Έσφιξε το χέρι κάθε παίκτριας της Αγγλίας και άγγιξε μερικούς στο χέρι» καθώς περνούσαν, αλλά στη συνέχεια «έσφιξε και χάιδεψε» το πρόσωπο της παίκτριας Λάουρα Κόουμπς το οποίο [η Χιούιτ] νόμιζε ότι ήταν ελαφρώς περίεργο και μετά «φαινομενικά φίλησε με δύναμη την διεθνή Αγγλίδα άσο Λούσι Μπρονζ στο πρόσωπό της».

Από πλευράς του ο Ρουμπιάλες υπερασπίστηκε τον εαυτό του λέγοντας: «Ο τρόπος που παρουσιάζει μια απαλή χειρονομία παρηγοριάς σε όλες τις αντιπάλους… υποδηλώνοντας ότι [είναι] κάποιου είδους παραβιαστική συμπεριφορά είναι απολύτως αηδιαστικός». Ο Ρουμπιάλες είπε ότι χάιδεψε το πρόσωπο της Κουμπς σε μια προσπάθεια να την παρηγορήσει καθώς «η κυρία Κοουμπς τραυματίστηκε στον τελικό, έπρεπε να δεχθεί ράμματα και φορούσε έναν επίδεσμο στο κεφάλι της».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.