Ροντίγκο σε Μέσι: «Είσαι ένα κακό σπυρί στον κ…ο»

Metrosport Team26 Νοεμβρίου 2023

Τα θλιβερά επεισόδια που έλαβαν χώρα στην αναμέτρηση της Αργεντινής με τη Βραζιλία έγιναν και πάλι η απόδειξη ότι το ποδόσφαιρο εκτός από μαγεία μπορεί να γίνει πηγή βίας. 

Εκτός από τις μάχες των οπαδών με την αστυνομία στην εξέδρα και οι παίκτες στο χορτάρι είχαν επικές μονομαχίες όπως για παράδειγμα αυτή του Μέσι με τον Ροντρίγκο. Όταν ο Μέσι πήγε πάνω στον 22χρονο άσο, εκείνος τον αποκάλεσε «κακό σπυρί στον κ…ο». 

Στο παρελθόν έχουμε γίνει μάρτυρες παρόμοιων μονομαχιών στους αγωνιστικούς χώρους. 

Ζλάταν vs Λουκάκου

Στο παιχνίδι της Μίλαν με την Ίντερ  τη σεζόν 2020/21 «γέννησε» ένας καυγάς μεταξύ Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς και Ρομέλου Λουκάκου θα μείνει αξέχαστος καθώς οι δυο παίκτες «Κόλλησαν» κεφάλια και ξεστόμισαν χυδαίες προσβολές.

Νεϊμάρ και Άλβαρο Γκονζάλεθ

Εκρηκτική είναι η σχέση των δυο παικτών και το 2020 στο παιχνίδι της Παρί με τη Μαρσέιγ, ο Βραζιλιάνος  έσπρωξε τον Ισπανό που «ροκάνιζε» το χρόνο και τον χτύπησε ύπουλα στο κεφάλι. Η φάση δεν ξέφυγε από το VAR και ο διαιτητής έστειλε στα αποδυτήρια τον μεγάλο σταρ των πρωταθλητών Γαλλίας.

Κατά την αποχώρησή του ο Νεϊμάρ κατηγόρησε τον Γκονζάλεθ για ρατσιστική επίθεση λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «με αποκάλεσε μαϊμού και π...νας γιο». Ενώ μετά τη λήξη του αγώνα προέβη σε δύο tweets μετανιωμένος «που δεν χτύπησα στο πρόσωπο αυτόν τον μ...α. Ήταν εύκολο το VAR να εντοπίσει το χτύπημά μου, αλλά θέλω να δω ότι έπιασε και την στιγμή που με είπε μαϊμού π...νας γιο. Για ένα χτύπημα με έστειλαν έξω, γι' αυτό;».

Ο νυν ποδοσφαιριστής της Αλ – Καντισίγια απάντησε στις κατηγορίες αναφέροντας ότι «δεν υπάρχει χώρος για ρατσισμό. Έχω μια καθαρή καριέρα με πολλούς συμπαίκτες και φίλους. Κάποιες στιγμές θα πρέπει να μάθεις να χάνεις και να το αποδέχεσαι». Ακολούθησε νέο επεισόδιο στον τελικό του Σούπερ Καπ Γαλλίας στις αρχές της επόμενης ποδοσφαιρικής σεζόν με τους δύο να «μονομαχούν» ξανά. Ο Νεϊμάρ ανέβασε ειρωνικό ποστ κατά της Μαρσέιγ με το μετάλλιο του νικητή και ο Γκονζάλεθ απάντησε με δικό του με τη λεζάντα «οι γονείς μου, μου έμαθαν πάντοτε να βγάζω έξω τα σκουπίδια».

Ντιέγκο Κόστα VS Σόουκρος

Ο Ντιέγκο Κόστα στις τελευταίες του ημέρες στην Τσέλσι ταξίδεψε στο Στόουκ, όταν σε ανύπαρκτο φάουλ του Σόουκρος,  «βούτηξε» για να πάρει το σφύριγμα του διαιτητή, εκείνος προφανώς του έδειξε την κίτρινη κάρτα για θέατρο, ενώ τα άκουσε και από τον Άγγλο αμυντικό. Η αντίδραση του όταν το πλησίασε; «Βρωμάς φίλε. Κάνε μπάνιο σε παρακαλώ!».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.