Ρον Έλι: Έφυγε από τη ζωή στα 86 του ο Αμερικανός «Ταρζάν»

Παναγιώτα Απέργη24 Οκτωβρίου 2024

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 86 ετών άφησε ο ηθοποιός Ρον Έλι, ο οποίος έγινε διεθνώς από τον ρόλο του στη σειρά «Tarzan».

Ο Αμερικανός ηθοποιός, που ενσάρκωσε τον ομώνυμο χαρακτήρα, αποσύρθηκε από την υποκριτική το 2001, οπότε και στράφηκε στη συγγραφή βιβλίων, δημοσιεύοντας, μάλιστα, δύο μυθιστορήματα μυστηρίου.

Ωστόσο, το 2014, επέστρεψε για μια και μόνο συμμετοχή στην τηλεταινία «Expecting Amish», ενσαρκώνοντας έναν πρεσβύτερο των Άμις.

Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε η κόρη του, Κίρστεν Κασάλε Έλι, η οποία τόνισε μέσω Instagram ότι «ο κόσμος έχασε έναν από τους σπουδαιότερους άντρες που γνώρισε ποτέ και η ίδια τον μπαμπά της».

Εκτός από την υποκριτική, ο Έλι ήταν γνωστός για την παρουσίαση του διαγωνισμού Μις Αμερική στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όπου γνώρισε τη δεύτερη σύζυγό του Βάλερι Λάντεν, με την οποία απέκτησε τρία παιδιά.

Η οικογενειακή τους ευτυχία στιγματίστηκε, ωστόσο, το 2019, όταν η 62χρονη σύζυγός του μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τον 30χρονο γιο τους, Κάμερον Έλι, ο οποίος κατόπιν πυροβολήθηκε από την αστυνομία και υπέκυψε στα τραύματά του. Αργότερα, έγινε γνωστό ότι ο 30χρονος Κάμερον βρισκόταν στα πρώτα στάδια χρόνιας τραυματικής εγκεφαλοπάθειας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.