«Ράγισε» καρδιές για το Καλλιμάρμαρο ο Νίκος Πλακιάς - «Δεν είστε μόνα κορίτσια μου»

Metrosport Team12 Οκτωβρίου 2024

Καρδιές «ραγίζει» η ανάρτηση του Νίκου Πλακιά, του πατέρα των δίδυμων κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους μαζί με την ξαδέλφη τους στην τραγωδία των Τεμπών, για τη χθεσινή συναυλία μνήμης (11/10), που έγινε στο Καλλιμάρμαρο.

Ο χαροκαμένος πατέρας, που είδα τις δυο τους κόρες να χάνουν με τραγικό τρόπο τη ζωή τους, προχώρησε σε μια ανάρτηση στο Facebook η οποία προκαλεί ανατριχίλα, την οποία συνόδευσε με το τραγούδι «Ανδρομέδα» του Θανάση Παπακωνσταντίνου.

Η ανάρτηση του Νίκου Πλακιά:

«Άντε εκεί ψηλά που είναι μόνα και ψάχνουν για παρέα Δεν είστε μόνα κορίτσια μου. Ποτέ δεν θα είστε μόνα», έγραψε στη λεζάντα που συνοδεύει ένα βίντεο με εικόνες των παιδιών του.

Παράλληλα, λίγες ημέρες πριν, ο Νίκος Πλακιάς είχε απευθυνθεί προς τον Θανάση Παπακωνσταντίνου και τους υπόλοιπους τραγουδιστές που έδωσαν το «παρών» στη μεγαλειώδη συναυλία, σημειώνοντας: 

«Βάλτε όσο πιο πολύ δύναμη μπορείτε στη φωνή σας να ακουστεί ως τον ουρανό. Κάπου εκεί όταν τραγουδήσεις Θανάση (σ.σ. Παπακωνσταντίνου) την Ανδρομέδα, τρία αστέρια θα εμφανιστούν. Είναι τα παιδιά μας και θα χορεύουν. Καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.