Πυρ και μανία στην Εσπανιόλ με Μπρέιθγουεϊτ!

Χρύσανθος Δοβλέτογλου15 Ιουλίου 2024

Η Εσπανιόλ θα παίξει την επόμενη χρονιά στην La Liga, αλλά χωρίς να έχει στο ρόστερ της τον Μάρτιν Μπρέιθγουέιτ. Όπως διαβάσατε νωρίτερα στο Metrosport.gr, ο Δανός επιθετικός έκανε χρήση της ρήτρας αποδέσμευσης του συμβολαίου του και μπορεί, πλέον, να πάει σε ομάδα της αρεσκείας του.

Ο πρώτος σκόρερ του κλαμπ την περασμένη σεζόν με 22 γκολ έκανε πυρ και μανία τους ανθρώπους της Εσπανιόλ, καθώς παρά την απόφασή του να φύγει υποβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας (15/7) στις συνήθεις εξετάσεις και, μάλιστα, κυκλοφόρησε και σχετική φωτογραφία στα social media. 

Οι Καταλανοί είπαν καλημέρα ανακοινώνοντας την επιστροφή στη δουλειά με μια εικόνα του έμπειρου φορ και λίγες ώρες αργότερα γνωστοποίησε την αποχώρησή του! 

 Ο παίκτης, πάντως, είχε δείξει από το περασμένο καλοκαίρι την επιθυμία του να μην συνεχίσει στον σύλλογο, χαρακτηρίζοντας την πρόταση ανανέωσης που του έγινε ως «έλλειψη σεβασμού».

Οι άνθρωποι της Εσπανιόλ βλέποντάς τον στα ιατρικά είχαν νιώσει πεπεισμένοι ότι ο ποδοσφαιριστής θα μείνει κανονικά και για την επόμενη σεζόν, αφού το συμβόλαιό του τελείωνε το καλοκαίρι του 2025.

Οι διευκρινίσεις με τη ρήτρα

Τελικά, όμως έφυγε, και όπως αναφέρουν μεγάλα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, όπως η AS, η MARCA και η El Mundo Deportivo, χωρίς να μπει ούτε ένα ευρώ στα ταμεία της ομάδας της Βαρκελώνης.

Διευκρίνισαν ότι δεν υπήρχε ποσό 600.000 ευρώ ως ρήτρα. Αυτό θα ίσχυε μόνο αν ήταν στην β' κατηγορία η Εσπανιόλ.

Οι άνθρωποι της Εσπανιόλ, λοιπόν, φαίνεται πως πνέουν μένεα κατά του ποδοσφαιριστή, ο οποίος τους άφησε στα κρύα του λουτρού. 

Γι' αυτό και σύμφωνα με όσα αναφέρονται στα ρεπορτάζ, οι παράγοντες της Εσπανιόλ ήταν ενοχλημένοι με τον Δανό τον οποίο, όπως γράφει το αγγλικό teamtalk θέλει και η Έβερτον.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.