Πρωταθλητής και αήττητος ο Φοίνικας Τούμπας (δηλώσεις Γ. Παπαδόπουλου, Γ. Μότσανου)

Metrosport Team30 Μαΐου 2024


Ο Φοίνικας Τούμπας κατέκτησε αήττητος το Πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Β’ κατηγορίας. Η ομάδα της Τούμπας είχε την καλύτερη επίθεση σε όλες της κατηγορίες της Ενωσης με 91 γκολ ενεργητικό και πήρε δίκαια την άνοδο στην Α’ κατηγορία. Οι στόχοι και για τη νέα σεζόν θα είναι πρωταγωνιστικοί με τον Γιώργο Παπαδόπουλο να συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

ΘΕΜΑ ΠΑΥΛΟΣ ΚΕΡΑΣΙΩΤΗΣ

Παπαδόπουλος: «Εξ αρχής στόχος ήταν η άνοδος»

Ο προπονητής του Φοίνικα, Γιώργος Παπαδόπουλος για την άνοδο της ομάδας του και το Πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, είπε: «Ξεχώρισαν 3-4 ομάδες στο Πρωτάθλημα. Αυτές που είχαν συνέπεια και διάρκεια σε όλη τη χρονιά. 

Εμείς και ο Απόλλων πήραμε δίκαια την άνοδο. Κάναμε έναν φανταστικό πρώτο γύρο και είχαμε ίδιο ρυθμό και στον δεύτερο. Πήγα σε μια ομάδα, που ήταν και πέρσι Πρωταθλήτρια και εξ αρχής στόχος ήταν η άνοδος. Είχαμε τόσο καλό πρώτο γύρο, που μετά είπαμε, πάμε να πάρουμε το Πρωτάθλημα. Αυτή η χρονιά πιστώνεται στον πρόεδρο ήταν παρών εκεί δίπλα μας. Ακόμη στους παίκτες που είχαν παρουσία στην προπόνηση και αξιόλογο σύνολο. Είχαμε οικογενειακό κλίμα στην ομάδα», ενώ για την επόμενη μέρα και αν παραμένει στην ομάδα, είπε: «Ανανεώθηκε η συνεργασία. Ο Φοίνικας και του χρόνου θα έχει πρωταγωνιστικούς στόχους».

Γ. Μότσανος: «Ημασταν μια οικογένεια»

Ο πρόεδρος του Φοίνικα, Γιώργος Μότσανος για την πορεία και την άνοδο της ομάδας, είπε: «Πριν τέσσερα χρόνια αποφάσισα να πάρω τον Φοίνικα. Στόχος μας είναι να αναγεννηθεί. Είναι μια ιστορική ομάδα ο Φοίνικας Τούμπας. Καταφέραμε να ανεβάσουμε την ομάδα στην Α’ και έχουμε και φέτος πρωταγωνιστικούς στόχους. Και αν μπορεί να βγει γιατί όχι;». Τι μέτρησε και πήρατε το Πρωτάθλημα; «Ημασταν μια οικογένεια με έναν πολύ καλό προπονητή. Οι παίκτες δεν ήταν για αυτή την κατηγορία. Ημασταν δεμένοι. Υπήρχαν άτομα στις προπονήσεις και σημαντικό ήταν ότι δεν είχαμε τραυματισμούς». 

Τέλος, για τη νέα σεζόν είπε: «Συνεχίζουμε με τον Γιώργο Παπαδόπουλο στην τεχνική ηγεσία. Ηδη μιλήσαμε με πολλούς παίκτες από το φετινό ρόστερ. Θα κάνουμε 5-6 προσθήκες. Θα δουλέψουμε και τον Φοίνικα Β’. Είχαμε κόσμο και μας στήριξε. Η ομάδα ξαναγεννιέται από τις στάχτες της».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.