Πώς αντέδρασε ο Ρονάλντο όταν ο γιος του -ενώ έτρωγαν πρωινό- είπε ότι θέλει να πάει ξανά για ύπνο -Δείτε βίντεο

Metrosport Team10 Οκτωβρίου 2024

Ο Πορτογάλος θρύλος του ποδοσφαίρου συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στη δύση της συγκλονιστικής καριέρα του στη Σαουδική Αραβία, όπου έχει μετακομίσει με τη σύντροφό του Χεορχίνα Ροντρίγκεζ και τα παιδιά του.

Υπενθυμίζεται πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι πατέρας 5 παιδιών, με τον Κριστιάνο τζούνιορ να είναι ο μεγαλύτερος. Ήρθε στον κόσμο μέσω παρένθετης μητέρας, με τον ποδοσφαιριστή να τον μεγαλώνει τα πρώτα χρόνια μόνος του.

Ο Κριστιάνο τζούνιορ φιλοδοξεί να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του και να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Επί του παρόντος παίζει στην ακαδημία της Αλ Νασρ και προπονείται με τον πατέρα του στο ιδιωτικό τους γυμναστήριο.


Ένα βίντεο που έχει γίνει viral δείχνει το ζευγάρι πατέρας - γιος να κάθονται μαζί σε μια τραπεζαρία, να τρώνε πρωινό και να συζητούν τι ώρα ξύπνησε ο Κριστιάνο τζούνιορ, με τον μικρό να λέει πως θέλει να ξαναπάει για ύπνο.

Ο 39χρονος ποδοσφαιριστής όμως δεν είναι και τόσο ενθουσιασμένος με την ιδέα και του λέει πως θα κάνουν μαζί γυμναστική, δηλώνοντας: «Μύες, πέντε ασκήσεις, χαλί, πέντε ασκήσεις, χαλί. Για μία ώρα θα κάνω το ίδιο με σένα. Θα υπάρχουν τρεις επαναλήψεις των δύο λεπτών, δηλαδή συνολικά έξι. Εσύ θα κάνεις από τη μία πλευρά κι εγώ από την άλλη. Θα το κάνουμε ταυτόχρονα».

Στη συνέχεια, πατέρας - γιος πηγαίνουν στο γυμναστήριο, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να δίνει οδηγίες στον γιο του για το πώς θα κάνει τις ασκήσεις.

Όσα έχει δηλώσει στο παρελθόν για τον γιο του -Τι τον ενοχλεί από αυτά που κάνει

Πάντως, παρά την επιμονή του Ρονάλντο για τις προπονήσεις του γιου του, ο ποδοσφαιριστής έχει αποκαλύψει στο παρελθόν πως δεν είναι αυταρχικός πατέρας και αφήνει τα παιδιά του να κάνουν τις δικές τους επιλογές.

«Ο γιος μου έχει δυνατότητες. Θα δούμε αν θα γίνει μεγάλος ποδοσφαιριστής. Μερικές φορές πίνει αναψυκτικά και τρώει πατατάκια, κι αυτό με εκνευρίζει», είχε δηλώσει παλαιότερα ο Ρονάλντο, εξηγώντας: «Θέλω απλώς να είναι ο καλύτερος σε ό,τι κι αν επιλέξει να κάνει. Πάντα του λέω ότι η σκληρή δουλειά είναι το πιο σημαντικό».






Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.