Πλήγμα για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό: Έκοψε τη χρηματοδότηση η ΠΑΕ

Metrosport Team29 Ιουλίου 2024

Σε αδιέξοδο βρίσκεται ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός μετά την απόφαση της ΠΑΕ να διακόψει την κάρτα φιλάθλου για τα εισιτήρια και αυτή του μέλους για τα διαρκείας.

Τα τελευταία χρόνια ο Γιάννης Αλαφούζος εκτός από την προσωπική βοήθεια που παρείχε στήριζε οικονομικά τον Ερασιτέχνη μέσω των εισιηρίων της.

Προκειμένου λοιπόν να αγοράσει κάποιος ένα απλό εισιτήριο, έπρεπε να βγάλει έναντι 10 ευρώ την κάρτα φίλου της «Μάνας του Λόχου», ενώ για τα διαρκείας έπρεπε να έχει την αντίστοιχη του μέλους που κάνει 50 ευρώ.

Αυτό ίσχυε και φέτος, μετά την κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας, με τον Ερασιτέχνη να βγάζει μάλιστα ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον Γιάννη Αλαφούζο. Ωστόσο, 24 ώρες αργότερα υπήρξε μια απροσδόκητη αλλαγή. 

Από το σύστημα αγοράς εισιτηρίων του ποδοσφαιρικού «τριφυλλιού» αφαιρέθηκε το υποχρεωτικό πεδίο για τις κάρτες φίλου και μέλους, προκαλώντας ερωτηματικά για τον λόγο της κίνησης αυτής.

Όπως είναι λογικό αυτό αποτελεί ισχυρό πλήγμα για τον Ερασιτέχνη που θα πρέπει να αναθεωρήσει και να αλλάξει τον προγραμματισμό του καθώς χάνει ένα μεγάλο μέρος των εσόδων.

Ο κίνδυνος για όλα τα τμήματα της «Μάνας του Λόχου» είναι τόσο μεγάλος που για την Τετάρτη έχει συγκληθεί έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο, προκειμένου να δρομολογηθούν εξελίξεις.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.