Πλέι οφ Τσάμπιονς Λιγκ: Με την πλάτη στον τοίχο η Μάλμε (vids)

Metrosport Team21 Αυγούστου 2024

Η Μάλμε μπορεί να απέκλεισε τον ΠΑΟΚ, αλλά απέναντι στη Σπάρτα Πράγας, στο πρώτο παιχνίδι για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, τα... βρήκε σκούρα. Έχασε με 0-2 και θα πρέπει να υπερβάλλει εαυτόν στη ρεβάνς για να βρεθεί στο League Stage του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η πρωταθλήτρια Σουηδίας έμεινε πίσω στο σκορ στο 31', με αυτογκόλ του Στρίγκερ Λάρσεν, και από εκεί και πέρα, παρά τις εκλάμψεις που είχε στο παιχνίδι της, δεν κατάφερε να ισοφαρίσει. Αντίθετα, η Σπάρτα βρήκε και δεύτερο τέρμα με τον Ρίνες στο 89'.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της σημερινής (21/8) ημέρας, η Γιουνγκ Μπόις λίγο έλειψε να «αυτοκτονήσει» απέναντι στη Γαλατάσαράι (3-2), καθώς είδε τον Μπατσουαγί με δύο τέρματα να ισοφαρίζει το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου. Ο Ούγκρινιτς με πέναλτι στο 84' είχε, τελικά, τη λύση και έδωσε στην ομάδα του ελαφρύ προβάδισμα.

Η Σάλτσμπουργκ μπορεί να νιώθει ασφαλής με το 0-2 επί της Ντιναμό Κιέβου, που διαμορφώθηκε με γκολ του Νενέ στο 29' και πέναλτι του Κάεργκαρντ στο 50' και, τέλος, η Μίντιλαντ, παρότι ήταν κυρίαρχη απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας και είχε τρία δοκάρια, έμεινε στο 1-1.

Ο Μπλάκμαν στο 59' έβαλε μπροστά στο σκορ την Σλόβαν, αλλά ο Τσιλουφία στο 79' είχε την απάντηση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.