Πήρε Μποτίνι η Καβάλα- Χωρίς Παν. Μπάλλα ο Εθνικός Ν. Κεραμιδίου

Metrosport Team16 Οκτωβρίου 2024


Η Καβάλα με πίστη στο πλάνο της επένδυσης στο Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο και την προώθηση του τοπικού ταλέντου, ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού Μποτίνι Γιώργο.

Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός ξεχωρίζει τα τελευταία χρόνια με τη φανέλα του Ναζιανζού στα τοπικά πρωταθλήματα καθώς πάρα το νεαρό της ηλικίας του, είχε σταθερή παρουσία στα παιχνίδια της ομάδας του τα τελευταία 3 χρόνια.

«Ευχαριστούμε πολύ τον σύλλογο του Ναζιανζού για την παραχώρηση του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή και την εξαιρετική δουλειά που τελεί στις ακαδημίες και αναδεικνύει νέους ποδοσφαιριστές καθώς και τη προσφορά του στο τοπικό ποδόσφαιρο επι 70 συνεχόμενα χρόνια. Ελπίζουμε πως η συνεργασία μας θα έχει ανάλογη συνέχεια με στόχο την προώθηση του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου και δεσμευόμαστε σε στενή συνεργασία μαζί τους. Σκοπός μας είναι τα νέα ταλέντα της πόλης μας να αναδεικνύονται με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Μποτίνι σε καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του Α.Ο Καβάλα» αναφέρουν οι ιθύνοντες του συλλόγου

Εναρξη συνεργασίας

Η ΠΑΕ Α.Ο Καβάλα ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον έμπειρο Καβαλιώτη τεχνικό, Νίκο Καραμπιμπέρη, ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας Νέων του συλλόγου έπειτα από τη κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας με τον Καβαλιώτη τεχνικό, Ισαάκ Κουτσοκλένη.

Ο 54χρονος τεχνικός έχει πλούσιο βιογραφικό καθώς έχει εργαστεί σε αρκετές ομάδες εντός και εκτός Νομού ενώ είναι κάτοχος του προπονητικού διπλώματος UEFA Pro.

Οι δεσμοί του συλλόγου με τον κ. Καραμπιμπέρη ξεκινούν από την δεκαετία του '90 οταν και ήταν μέλος του έμψυχου δυναμικού της ομάδας. Στη συνέχεια επέστρεψε ως μέλος του τεχνικού επιτελείου τον Νοέμβριο του 2009 ενώ έχει διατελέσει προπονητής της ομάδας Νέων του συλλόγου τη σεζόν 2010-11 αλλά και τη σεζόν 2021-22.

«Ισαάκ σε ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες σου και σου ευχόμαστε ότι καλύτερο. Νίκο καλώς επέστρεψες στην "γαλανόλευκη" οικογένεια σου. Καλώς ήρθες στον Α.Ο Καβάλας» αναφέρουν οι ιθύνοντες του συλλόγου

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου

Χωρίς τον Παναγιώτη Μπάλλα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Εθνικού Ν. Κεραμιδίου για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ηρακλή (5η αγωνιστική, 20/10, 15:00, Καυτατζόγλειο). Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού την περασμένη Κυριακή στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής με την ομάδα της Ρόδου.

Ο Σάββας Σιατραβάνης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και δείχνει έτοιμος να μπει τις επόμενες ημέρες στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων.

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου ο Εθνικός διοργανώνει εκδρομή στην Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον Ηρακλή στο Καυτατζόγλειο. Η αποστολή αναχωρεί στις 11:00 από την Εκκλησία του Νέου Κεραμιδίου


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.