Πήρε Καραΐωάννου ο Αιγινιακός, στην Ορεστιάδα ο Καραγιάννης

Metrosport Team23 Οκτωβρίου 2024

Μια ακόμα προσθήκη λίγο πριν εκπνεύσει η θερινή μεταγραφική περίοδος ανακοίνωσε ο Αιγινιακός.
Απέκτησε τον νεαρό δεξιό πλάγιο επιθετικό Κώστα Καραιωάννου, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Γ' εθνική κατηγορία του πρώτου ομίλου με τα χρώματα του Π.Ο. Μουδανιών.
Ο ταλαντούχος άσσος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 24 Φεβρουαρίου του 2006 και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Ακαδημία του Πρωτέα, ενώ στη συνέχεια πήγε στον ΠΑΟΚ, φθάνοντας μέχρι την Κ19.
 Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και επιτυχίες.


ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

Ο Ορέστης Ορεστιάδας προχώρησε στην απόκτηση του 32χρονου δεξιού Μπακ Γιώργου Καραγιάννη που έχει αγωνιστεί σε Έβρο Σουφλίου, ΑΕ Διδυμοτείχου, ΜΓΣ Ορέστη Ορεστιάδας, 4 χρόνια στη Γ Εθνική Βουλγαρίας, ΜΓΣ Ορέστης Ορεστιάδας, και τελευταία του ομάδα ήταν και πάλι η ΑΕ Διδυμοτείχου.

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του δήλωσε: Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση του Ορεστη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και εγώ θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να μπορέσει η ομάδα να πετύχει  τους στόχους της».

«Γιώργο σου ευχόμαστε μία χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση της ΑΕ Διδυμοτείχου για την ολοκλήρωση της μεταγραφής ανέφεραν οι ιθύνοντες του συλλόγου

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.