Πικρία για τον κόσμο με την εν εξελίξει αναχώρηση του «μικρού μάγου»...

Αρις Νικολάκης08 Ιουνίου 2024

Βαρύς αχός ακούγεται... Ή ακουγόταν τουλάχιστον, μέχρι την ώρα της κατάθεσης της σημερινής - ταπεινής, όπως πάντοτε - άποψης μας στον λογαριασμό της “Μ”... Πολλά ντουφέκια πέφτουν... Ή έπεφταν στο “μέτωπο” του Γιάννη Κωνσταντέλια. Ο κολοσσός της RED BULL έσπρωχνε τα ρέστα του και στο Πρωταθλητή και στο εκλαμπρότερο αστέρι του “γαλαξία” του..

Ουδεμία έκπληξη για εμάς. Αργά ή γρήγορα θα άνοιγε τα φτερά του αυτό το σπάνιο “αετόπουλο”. Δεν τον χωρά ο ουρανός της Ελλάδας. Για τον ουρανό της Ευρώπης είναι τα πετάγματα του. Και μακάρι να ευοδωθούν όλοι οι στόχοι του. Μακάρι να τούς πιστέψει. Να προσπαθήσει να τους πετύχει με την ευλογία του Χριστού και της Παναγίας μας.

Θεωρούμε, πως εμείς είχαμε ανοίξει... Ορθάνοικτα τα είχαμε τα χαρτιά μας σχετικά με το “μέτωπο” του Γιάννη Κωνσταντέλια. Εμείς δεν περιμέναμε τις εξελίξεις. Αυτές οι περί την αναχώρηση του ήταν γνωστές τοις πάσι. Εμείς περιμέναμε και περιμένουμε την άφιξη του αντικαταστάτη του. Η επιλογή του αντικαταστάτη θα κρίνει την απόφαση για την αναχώρηση του Γιάννη Κωνσταντέλια. Κι η απόδοση ισχύος του θα αποδείξει εάν ή όχι ορθά ο "μικρός μάγος" αναχώρησε από τον Πρωταθλητή. Εάν κι εφ’ όσον τελικά , ανακοινωθεί επίσημα η αναχώρηση του.

Με λίγα λόγια; Ο χρόνος αργά ή γρήγορα θα δείξει! Μέχρι τότε δε, ο Πρωταθλητής πάνω από όλα κι όλους. Η προετοιμασία του κατ’ αρχήν, για το Τσάμπιονς Λιγκ και στη συνέχεια για το Πρωτάθλημα πρέπει να είναι το μέλημα όλων, μα όλων ανεξαιρέτως στον Οργανισμό του.

Οι πρώτες εντυπώσεις από την ανταπόκριση όλων , μα όλων ανεξαιρέτως στον Οργανισμό του Πρωταθλητή είναι θετικές. Η τακτοποίηση των θεμάτων σε χρόνο (για τα δεδομένα της Τούμπας) dt με Μεϊτέ (το πρώτο παράσημο της κυρίας Κοντσάροβα στην πρώτη της μάχη ως επικεφαλής της ΠΑΕ), με Σβάμπ και Κεντζιόρα είναι θετική. Τέτοια είναι... Θετική, κι η διαχείριση του θέματος με τον Καμαρά. Το μοναστήρι να είναι καλά. Κι η άμεση πρόταση για τον Μπρέθγουειτ, για να μην πάει μακριά αυτή η βαλίτσα, θετική είναι. Κατά πως φαίνεται μάλιστα, τα παθήματα του Πρωταθλητή στα παλαιότερά μεταγραφικά του, έγιναν μαθήματα για τα νεότερα.

Θετικές είναι ακόμη κι οι - στο “άψε σβήσε” - κατ’ αρχήν συμφωνίες με γηγενείς φερέλπιδες παίκτες. Όλα βάσει πλάνου εξελίσσονται επί του παρόντος. Επί του παρόντος, επιμένουμε.

Φυσικά, δεν σπεύδουμε για την απόδοση επαίνων περί τούτου. Δεν τις έχουν κι ανάγκη στην Τούμπα. Για να είμαστε ειλικρινείς. Αναμένουμε επί του μέλλοντος... Ταμείο βλέπετε, στο τέλος γίνεται. Οφείλουμε απλά, να καταθέσουμε κι αυτό πράττουμε άποψη επί των τρεχουσών εξελίξεων.

Και για την περίπτωση του Γιάννη Κωνσταντέλια δεν παραβλέπουμε τα πελάγη πικρίας στα οποία θα πλεύσει ο κόσμος του Πρωταθλητή. Εάν κι εφ’ όσον τελικά, ανακοινωθεί επίσημα η αναχώρηση του. Ο “μικρός μάγος” είναι σάρκα εκ σαρκών του “δικέφαλου”. Γαλουχημένος με τον κόσμο του. Μεγαλωμένος στην Τούμπα. Για να προβλέπουμε και γι’ αυτόν πλεύση σε πέλαγος πικρίας αλλά... Το άνοιγμα των φτερών του είναι για άλλους ουρανούς! Να ξέρετε μάλιστα, πως ακόμη κι αυτοί της Αυστρίας σε λίγο καιρό δε θα τον χωρούν...

ΥΓ 1 : Κρατούμε όλα, όσα ανέφερε ο μέγας Παναγιώτης Κελεσίδης για τον προ των πυλών της Τούμπας, Αντώνη Τσιφτσή.

ΥΓ 2 : Εκλογές... Ευρωεκλογές αύριο. Μην αφήστε άλλους, να αποφασίσουν για εσάς. Μπάνια θα κάνουμε και τις άλλες Κυριακές. Ευρωεκλογές μετά από πέντε χρόνια. Κάντε το κουμάντο σας. Καλό βόλι...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.