Πιερικός: Παρουσίασε τον Αμανατίδη ως νέο προπονητή, γενικός αρχηγός ο Κυπαρίσσης

Metrosport Team28 Ιουνίου 2024

Στο πρόσωπο του Περικλή Αμανατίδη κατέληξε ο σύλλογος της Κατερίνης. Ο Πιερικός στη σημερινή (28/6) συνέντευξη Τύπου στο Park Hotel παρουσίασε τον... νέο προπονητή του ποδοσφαιρικού τμήματος. 

Αυτός είναι ο Περικλής Αμανατίδης, ο οποίος στην πρώτη του δήλωση είπε: «Ευχαριστώ τη διοίκηση, τον Τομ Παπαδόπουλο που με ανέλυσε ένα πρότζεκτ που με καλύπτει. Ο πρόεδρος έχει μεγάλους στόχους, αντάξιους του ονόματος του Πιερικού. Είμαστε εδώ και μπορούμε να υποσχεθούμε ότι θα δουλέψουμε σκληρά. Μόνο ενωμένοι θα τα καταφέρουμε. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να υπάρχει θετική ενέργεια και η ομάδα να είναι μια γροθιά. Εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι».

Ρεπορτάζ: Παύλος Κερασιώτης

Πέρυσι ο Αμανατίδης δούλεψε στον Ηρακλή και παλιότερα σε Αναγέννηση Καρδίτσας, Καλαμάτα, Ολυμπιακό Βόλου, Πανσερραϊκό, Αιγινιακό, Κοζάνη, Μακεδονικό, ΠΑΣ Γιάννινα, Καλλιθέα, Βέροια, Ποσειδώνα Νέων Πόρων, Αγροτικό Αστέρα, Νίκη Βόλου, Τρίκαλα, Λαμία, Αμπελόκηπους και Απόλλωνα Κρύας Βρύσης.

Γυμναστής ανέλαβε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ενώ στο τεχνικό τιμ θα είναι ο Κώστας Τόσκας. Γενικός αρχηγός ανέλαβε ο Θωμάς Κυπαρίσσης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.