Πετράκης: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πιο επικίνδυνοι από τον ΠΑΟΚ, χάσαμε τη δομή μας στο δεύτερο»

Metrosport Team26 Αυγούστου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Πετράκης σχολιάζοντας το πρόσφατο παιχνίδι της ομάδας του με τον «Δικέφαλο του Βορρά», το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα. Μεταξύ άλλων, στάθηκε στην πίεση που άσκησε η ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο, στην ποιότητα των παικτών του ΠΑΟΚ που έφερε την νίκη στους γηπεδούχους αλλά και στους στόχους της δικής του ομάδας.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: 

Για το αν ο Παναιτωλικός θα μπορούσε να εξασφαλίσει ένα διαφορετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα: «Αν μας δινόταν η ευκαιρία να βάλουμε ένα γκολ, θα βλέπαμε άλλο παιχνίδι. Δεν μπορείς να πεις ότι αν βάζαμε ένα γκολ θα κερδίζαμε, αλλά οι συνθήκες που δημιουργούνται είναι ευνοϊκές για εμάς. Είχαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, ελέγχαμε το παιχνίδι, είχαμε τις ευκαιρίες μας και νομίζω ήμασταν πιο επικίνδυνοι από τον ΠΑΟΚ. Σε ένα παιχνίδι με αυτή την ομάδα, με αυτή την δυναμικότητα, αν αυτό δεν το εκμεταλλευτείς και ταυτόχρονα είναι η αιτία να εφησυχάσεις, μετά τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα.

 Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκαμε καθόλου καλά στο παιχνίδι και ο ΠΑΟΚ το εκμεταλλεύτηκε επειδή έχει πολύ ποιότητα. Εμείς χάσαμε την δομή μας και την οργάνωσή μας.

Ήταν πολύ εύκολο για τον ΠΑΟΚ να δείξει την ικανότητα που έχει. Στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφερε να το κάνει αυτό και τον δυσκολέψαμε μέσα από την συμπεριφορά μας, την οποία όμως στο δεύτερο ημίχρονο την χάσαμε. Και ο ΠΑΟΚ στο τέλος έκανε αλλαγές με πολλοί ποιοτικούς παίκτες και εμείς αλλάξαμε σχηματισμό αυτό δημιουργεί πιο ευνοϊκές συνθήκες για μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ, για να δημιουργήσει.

Για το ποιους παίκτες ξεχώρισε από τον ΠΑΟΚ: 

«Δεν μου αρέσει να μιλάω σε ατομικό επίπεδο αλλά μου άρεσαν πολύ και ο Τάισον και ο Τισουντάλι, που έχει πολύ ποιότητα. Είναι παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά. Όπως και ο Ζίβκοβιτς. Φυσικά, έχω πολύ μεγάλη εκτίμηση και στον Κωνσταντέλια, οι δυνατότητές του είναι πολύ μεγάλες. Μπορεί να ηγηθεί της Εθνικής Ελλάδος τα επόμενα χρόνια και τον πιστεύω και πολύ!»

Ζητώντας του να κάνει μια εκτίμηση για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος, τόνισε: 

«Θα είναι βιαστικό να το κάνω, πρέπει να τσουλήσει ο χρόνος. Και τα παιχνίδια είναι οριακά, οπότε πρέπει να κάνουμε υπομονή».

Τέλος, για τους στόχους του Παναιτωλικού τη φετινή χρονιά: 

«Οστόχος που έχουμε βάλει είναι να είμαστε κάθε φορά καλύτεροι και να διεκδικούμε ο,τιδήποτε μπορούμε από κάθε παιχνίδι. Αυτός είναι ο μοναδικός δρόμος που μπορεί να μας φτάσει όσο πιο ψηλά. Αυτό έχει να κάνει με το πώς δουλεύουμε και βελτιωνόμαστε κάθε μέρα, αυτή είναι η φιλοσοφία μας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.