Περσίδης: «Είμαι ευγνώμων στον Καντσελιέρι που μου έδωσε την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team17 Οκτωβρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή ''Στη Σέντρα'' φιλοξενήθηκε ο Νίκος Περσίδης, με τον καλαθοσφαιριστή του ΠΑΟΚ να μιλάει για τη νίκη του ''Δικεφάλου του Βορρά'' απέναντι στην Πόρτο, κάνοντας ειδική αναφορά στον Μάσιμο Καντσελιέρι και τον τρόπο παιχνιδιού του, όπως και στη στήριξη του κόσμου.

Όπως δήλωσε αρχικά ο Έλληνας φόργουορντ: «Χθες μέσα σε μία πολύ καλή ατμόσφαιρα στο Παλατάκι καταφέραμε και πήραμε μία σημαντική νίκη, απέναντι σε μία καλή ομάδα με την οποία  θα παλέψουμε για την πρώτη θέση του ομίλου. Ο κόσμος μας έδωσε ώθηση για να φτάσουμε σε αυτή τη νίκη».

Ενώ αναφορικά με τον Ιταλό τεχνικό και τις δηλώσεις του, τόνισε: «Ευχαριστώ πολύ τον κόουτς για την ευκαιρία που μου έδωσε να είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ και προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό σε προπονήσεις και αγώνες για να του ανταποδώσω την ευκαιρία που μου έδωσε. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου έχει δώσει να φοράω τη φανέλα της ομάδας. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα με βλέπουν να δίνω το 100% μου, ότι και αν μου ζητηθεί  θα προσπαθώ να τη βοηθήσω».

Για το αν είναι ταπεινός: «Δεν λέμε να μην είμαστε φιλόδοξοι , αλλά να είμαστε και ρεαλιστές. Η δική μου φιλοδοξία είναι να βοηθήσω την ομάδα όσο γίνεται ξεχωριστά σε κάθε αγώνα και να πάει όσο γίνεται καλύτερα η ομάδα».

Όσο για τον τρόπο παιχνιδιού του Μάσιμο Καντσελιέρι: «Από την προετοιμασία κάναμε αρκετά δυνατή προπόνηση, είναι απαιτητικός, κάτι που φαίνεται στο γήπεδο και πιστεύω ότι έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμα γιατί ας μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για μία νέα ομάδα με 12 καινούργιους αθλητές. Έχουμε να δουλέψουμε πολύ το παιχνίδι μας τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά»»

Προσθέτοντας: «Ο κόουτς επιλέγει ένα ιδιαίτερο στυλ παιχνιδιού το οποίο δεν το κάνουν πολλές ομάδες στην Ευρώπη. Θέλει συνεχώς την πίεση και την ταχύτητα του παιχνιδιού μας στο υψηλότερο επίπεδο και στα 40 λεπτά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.