Περιμένουν πώς και πώς τον Κόλεϊ στον ΠΑΟΚ

Κώστας Πετρωτός09 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Ομάρ Κόλεϊ μπορεί να έλειψε από το παιχνίδι της εθνικής ομάδας της Γκάμπια με την Κομόρες, όμως, ήταν βασικός και αρχηγός κόντρα στην Τυνησία, από την οποία το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του ηττήθηκε με 2-1. Για τον 32χρονο στόπερ ήταν η τελευταία υποχρέωση πριν την επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη και την ένταξή του στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ.

Τον θηριώδη στόπερ περιμένουν πώς και πώς ο Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του, καθώς η μεταγραφή του συνέπεσε με τις τελευταίες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Δικεφάλου σε Ευρώπη (Σάμροκ) και Ελλάδα (Ατρόμητος), πριν την διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων και κατά συνέπεια, ο Ρουμάνος τεχνικός δεν έχει γνωριστεί ακόμη εντός γηπέδου με τον Κόλεϊ.

Η φωτογραφία της ενδεκάδας της Γκάμπια με αρχηγό τον Κόλεϊ, από τον επίσημο λογαριασμό της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της χώρας στο Χ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Metrosport.gr, οι δύο άνδρες είχαν μία σύντομη τηλεφωνική συνομιλία πριν το δεύτερο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Σάμροκ στην Ιρλανδία που ουσιαστικά ήταν το καλωσόρισμα του 55χρονου τεχνικού.

Με αυτά τα δεδομένα, μοιάζει δύσκολο ο Κόλεϊ να είναι ακόμη και στην αποστολή του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, εκτός και ο Λουτσέσκου αποφασίσει να τον πάρει στην λογική του όσο το δυνατό ταχύτερου εγκλιματισμού στην ομάδα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.