Πέρα από τις επαφές με Τάισον, ο ΠΑΟΚ προχωρά καλά και με Μουργκ

Κώστας Πετρωτός10 Δεκεμβρίου 2023

Ο ΠΑΟΚ έχει βάλει ψηλά στην λίστα προτεραιοτήτων την ανανέωση του Τάισον και όπως έγραψε και χθες η εφημερίδα Metrosport, υπάρχει πολύ καλή πρόοδος και όλα δείχνουν ότι σύντομα θα υπάρχουν καλά νέα. 

Αυτό το καλό κλίμα ήρθε να επιβεβαιωθεί από βραζιλιάνικο δημοσίευμα της σελίδας «portaldocolorado.com.br», που μεταξύ άλλων σημειώνει «ο Τάισον έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι τον Ιούνιο του 2024, οπότε θα είναι διαθέσιμος για να υπογράψει προσύμφωνο με οποιαδήποτε ομάδα από τον Ιανουάριο και μετά, ωστόσο η Ιντερνασιονάλ δεν κάνει κινήσεις για να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του έμπειρου μέσου».

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Μ» ο ΠΑΟΚ προχωρά με πολύ θετικό τρόπο και την υπόθεση ανανέωσης του Μουργκ για την οποία υπάρχει ξεκάθαρη εισήγηση του Λουτσέσκου που και κόντρα στον Βόλο εκθείασε την παρουσία του Αυστριακού. Ο 28χρονος μέσος που φέτος μετρά 4 γκολ και 2 ασίστ σε 18 ματς, έχει ήδη αρχίσει διαπραγματεύσεις με τον Δικέφαλο και όλα δείχνουν ότι σύντομα θα πέσουν υπογραφές σε νέο συμβόλαιο (το ισχύον ολκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024). 

Χθες κυκλοφόρησαν φήμες για συμφωνία διετούς διάρκειας, αλλά από τις δύο πλευρές τηρούταν σιγή ιχθύος, ωστόσο, όλα δείχνουν ότι οι συζητήσεις έχουν μεγάλη πρόοδο. Μάλιστα, δεν φαίνεται να δημιουργεί ανησυχία το ενδιαφέρον που υπάρχει από δύο τουρκικούς συλλόγους που θέλουν να εντάξουν τον βραχύσωμο μεσοεπιθετικό στο δυναμικό τους.

Ο Μουργκ μετά από έναν χρόνο που είχε τεθεί εκτός πλάνου, καθώς ο ΠΑΟΚ έψαχνε πρόταση για να τον πουλήσει, με την επιμονή του Λουτσέσκου έχει γίνει και πάλι μία πολύ χρήσιμη μονάδα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.