Πεντάστερος ΠΑΟΚ πίσω από τον φορ

Metrosport Team27 Ιουλίου 2024

Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης, Κ.Πετρωτός

Η μεγάλη δύναμη του ΠΑΟΚ στην πορεία προς τον τίτλο πέρυσι ήταν η μεσοεπιθετική του γραμμή που με τους Τάισον, Κωνσταντέλια, Ζίβκοβιτς και Ντεσπόντοφ έβγαζε κυριολεκτικά φωτιές. Πλέον έρχεται να ανεβάσει και άλλο το επίπεδό της, με την προσθήκη του Ταρίκ Τισουντάλι. Ο Μαροκινός άσος μπορεί να παίξει τόσο στα αριστερά, όσο και πίσω από τον φορ, αλλά και στην κορυφή και αποτελεί ένα ακόμη όπλο στα χέρια του Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει πλέον μία αξιόπιστη λύση στην θέση που είχε μόνο τον Τάισον, έναν ακόμη παίκτη με απρόβλεπτες ενέργειες μετά τον Ντέλια και έναν παίκτη που μπορεί να παίξει είτε ως πρώτος, είτε ως δεύτερος επιθετικός και αυτό ισχυροποιεί ακόμη περισσότερο τον Δικέφαλο.

Σε αυτή την πεντάδα αστέρων θα κουμπώσει άριστα ο Φέντορ Τσάλοφ όταν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του και όπως εκτιμούν στην Ρωσία αυτό θα γίνει Δευτέρα ή Τρίτη, καθώς την πρώτη μέρα της νέας εβδομάδας αναμένεται να ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη.

Χθες, πάντως ταξίδεψε με την αποστολή της ΤΣΣΚΑ στο Νόβγκοροντ, για το σημερινό (15:00) εκτός έδρας παιχνίδι με τη Νίζνι, για την δεύτερη αγωνιστική του ρωσικού πρωταθλήματος, κάτι που φάνηκε και σε βίντεο που ανέβασε η ΤΣΣΚΑ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.