Πάρος: Εργοδότρια πρότεινε σε μητέρα παιδική εργασία γιατί το κατάλυμα...κοστίζει!

Metrosport Team11 Ιουλίου 2024

Σε μια απίστευτη πρόταση παιδικής εργασίας προχώρησε σε μητέρα που εργάζεται σε επιχείρηση εστίασης εργοδότης στην Πάρο.

Σύμφωνα με το enikos.gr, η εργοδότριά της της πρότεινε να εργαστεί στην επιχείρηση και η ανήλικη κόρη της, προκειμένου να καλύπτεται το αντίτιμο στο κατάλυμα που τους προσφέρει. 

«Θα τα μαζέψω και θα φύγω», είπε χαρακτηριστικά η ίδια, στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμό και Τουρισμό, καταγγέλλοντας το απίστευτο περιστατικό.

Όλα ξεκίνησαν όταν η μητέρα συμφώνησε να εργαστεί στην επιχείρηση εστίασης στην Πάρο, ενημερώνοντας την εργοδότριά της πως θα πάρει μαζί της στο νησί και την 14χρονη κόρη της, καθώς πρόκειται για μονογονεϊκή οικογένεια, και της επεσήμανε να υπολογίζει πως θα διαμένει μαζί της στο κατάλυμα που θα της προσέφερε για την καλοκαιρινή σεζόν.

«Η εργοδότρια, απάντησε στην μητέρα πως θεωρούσε πως το παιδί θα μείνει στο κατάλυμα μαζί της μόνο για λίγες ημέρες, αλλά εφόσον θα καθίσει περισσότερο, της πρότεινε να δουλέψει η 14χρονη σε μία αλυσίδα καθαριστηρίων που διαθέτει, για να “ισοφαριστεί” ότι μένει στο ίδιο δωμάτιο. Χαρακτηριστικά, της είπε ότι της κοστίζει που μένει και η κόρη στο συγκεκριμένο κατάλυμα», σημείωσε ο Γιώργος Χότζογλου, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζόμενων στον Επισιτισμό και Τουρισμό

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.