Παπάζογλου: «Οι αλλαγές δεν βοήθησαν τον ΠΑΟΚ, το Champions League θα έρθει αν συνεχίσει έτσι»

Metrosport Team14 Αυγούστου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην άσος τόσο του ΠΑΟΚ όσο και του Άρη , Θανάσης Παπάζογλου, ο οποίος αναφέρθηκε στην αναμέτρηση των ''ασπρόμαυρων'' με τη Μάλμε τονίζοντας, «Πολύ περίεργο παιχνίδι. Βάσει της εικόνας του ο ΠΑΟΚ δεν άξιζε με αυτόν τον τρόπο τον αποκλεισμό, με την Μάλμε αυτή τη στιγμή να δείχνει ότι ήταν ένα επίπεδο πάνω από τον Δικέφαλο , αλλά όταν έχεις το ματς στα μέτρα σου και δέχεσαι το γκολ στις καθυστερήσεις, λες ότι είναι κρίμα».

Πρόσθεσε: «Η Μάλμε με καλύτερη φυσική κατάσταση και ρυθμό στα πόδια είχε το πλεονέκτημα στην παράταση, εκείνη την ώρα όλοι το φοβήθηκαν. Ο ΠΑΟΚ κοίταξε στα μάτια έναν αντίπαλο με ποιότητα και ρυθμό, δεν ξέρει κανένας πως θα ήταν το ζευγάρι σε ένα άλλο χρονικό σημείο. Ο οργανισμός του ΠΑΟΚ ήθελε την πρόκριση, το Τσάμπιονς Λιγκ αργά ή γρήγορα θα έρθει αν συνεχίσει με αυτόν τον ρυθμό την εξέλιξη του».

Ενώ για τις κινήσεις από τον πάγκο: «Οι αλλαγές δεν βοήθησαν τον ΠΑΟΚ στο κομμάτι που μπήκαν, οι παίκτες του μπορούσαν να παγώσουν λίγο τον ρυθμό και να κρατήσουν το αποτέλεσμα μέχρι το τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης. Δεν είχα απαιτήσεις από τον Τσαλόφ σε εκείνο το σημείο που μπήκε. Ο Μπράντον είναι από τους πιο φιλότιμους επιθετικούς που έχουν περάσει από το πρωτάθλημα. Είναι μία επιλογή του προπονητή που δεν του βγήκε».

Για την παραμονή του Φαμπιάνο στον Άρη: «Νομίζω ότι είναι η καλύτερη κίνηση που μπορούσε να κάνει η ομάδα, κρατώντας παίκτη από τον κορμό του, όπως πρέπει κατά τη γνώμη μου να μείνει και ο Μορόν. Ο Φαμπιάνο αποτελεί ένα βασικό στέλεχος της ομάδας και είναι μία πολύ καλή κίνηση η παραμονή του».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.