ΠΑΟΚ: Το προφίλ της Εγνάτια

Metrosport Team19 Ιουνίου 2024

Ο ΠΑΟΚ γνωρίζει πλέον τις δύο ομάδες από τις οποίες θα προκύψει ο αντίπαλος του στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Μετά τη βοσνιακή Μπάνια Λούκα, το metrosport.gr παρουσιάζει και την αλβανική Εγνάτια.

Πρόκειται για ομάδα η χρηματιστηριακή αξία της οποίας υπολογίζεται στα 4,98 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με το transfermarkt, κάτι που εν ολίγοις φανερώνει και την πολύ χαμηλή δυναμική της. Κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία της το Πρωτάθλημα Αλβανίας επικρατώντας της Παρτιζάνι με 1-0 στον τελικό και μάλιστα έφτασε παράλληλα στην κατάκτηση και του Κυπέλλου.

Από το ρόστερ της ξεχωρίζουν ο Βραζιλιάνος αμυντικός Φερνάντο Μεντέιρος που έχει τη μεγαλύτερη αξία στην αγορά (450 χιλιάδες) ενώ παρότι αγωνίζεται στα μετόπισθεν, είχε παραγωγική σεζόν και επιθετικά με επτά γκολ και ισάριθμες ασίστ. Ακόμη ο μέσος Άρμπιν Ζενουλάι είχε 6 γκολ και 3 ασίστ σε 46 ματς.

Στον πάγκο της βρίσκεται ο 41χρονος Αλβανός Έντλιν Τέτοβα ενώ έδρα της είναι η Εγνάτια Αρένα, στο Ρογκόζινε της Αλβανίας με χωρητικότητα 4 χιλιάδων θέσεων.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.