ΠΑΟΚ: Το μεγάλο στοίχημα στην μετα-Γκαγκάτση εποχή είναι για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Κώστας Πετρωτός04 Ιουνίου 2024

Ενα μεγάλο κεφάλαιο, μετά από 16χρόνια παρουσίας, κλείνει για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Μάκης Γκαγκάτσης αποχωρεί για να πάρει, όπως όλα δείχνουν, την προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και αυτό σίγουρα θα είναι θετική εξέλιξη για το ποδόσφαιρο στην χώρα μας. 

Ο λόγος είναι απλός. Ο Μάκης Γκαγκάτσης είναι μεγαλωμένος σε οικογένεια ποδοσφαιροπαράγοντα, γνωρίζει άριστα το ερασιτεχνικό, κυρίως, όμως το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, καθώς έχει θητεύσει σε κορυφαίο πόστο, αντιπροέδρου και διευθύνοντα συμβούλου στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ. Κατά συνέπεια, έχει τριβή και με τις διεθνείς αρχές (UEFA/FIFA) και κυρίως με την Λίγκα και τις υπόλοιπες ΠΑΕ. Μάλιστα, γνωρίζει άριστα πώς σκέφτονται και οι «μεγάλοι» του ποδοσφαίρου ποια θέματα «καίνε» αυτές τις εταιρίες και σίγουρα μπορεί να δώσει σοβαρές λύσεις. Μπορεί στην παρούσα φάση να γκρινιάζει η ΠΑΕ ΑΕΚ γιατί βλέπει ότι δεν προχωρά το δικό της σενάριο για την ΕΠΟ, ωστόσο, αν κυλήσουν οι μέρες και ηρεμήσουν τα πράγματα, τόσο ο Δημήτρης Μελσσανίδης, όσο και οι συνεργάτες του, θα αντιληφθούν ότι ο Μάκης Γκαγκάτσης είναι μία απόλυτα ταιριαστή λύση για την θέση του προέδρου.

Η ΕΠΟ είναι, βέβαιο, ότι θα παρουσιάσει βελτίωση στην λειτουργία της, ωστόσο, αυτό που έχει σημασία και εκεί είναι ένα μεγάλο στοίχημα που θα πρέπει να κερδηθεί, είναι η λειτουργία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Σε πρώτη φάση και, εν αναμονή των τελικών αποφάσεων του Ιβάν Σαββίδη, η Μαρία Γκοντσαρόβα θα αποκτήσει πιο ενεργό ρόλο και πέρα από τα καθαρά οικονομικά και είναι αυτή που θα βγει περισσότερο στο προσκήνιο. Όμως, θα χρειαστεί καλός συντονισμός και πολλή δουλειά από πολλά στελέχη μέχρι να μάθει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να λειτουργεί χωρίς Γκαγκάτση. Ο απερχόμενος αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, είναι αλήθεια ότι, όντας άριστος γνώστης των θεμάτων, συγκέντρωνε πάνω του πολλές αρμοδιότητες και πλέον πρέπει αυτές οι δουλειές να επιμεριστούν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.