ΠΑΟΚ: Τι προκάλεσε την «έκρηξη» Λουτσέσκου μετά τον αγώνα της Λιβαδειάς

Κώστας Πετρωτός07 Οκτωβρίου 2024

Ο ΠΑΟΚ πήρε πολύ μεγάλη νίκη μέσα στη Λιβαδειά, με βάση την εξέλιξη του αγώνα και όσων προηγήθηκαν, αλλά οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου επισκίασαν τα πάντα. 

Ο τεχνικός του Δικεφάλου φάνηκε ενοχλημένος από την κριτική που δέχθηκε εσωτερικά, αλλά και δημόσια μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, ενώ όπως φάνηκε από την αρχική αντίδρασή του όταν μπήκε στην αίθουσα Τύπου ήταν κάθετα αρνητικός και με το πρόστιμο που επιβλήθηκε στην ομάδα.

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε εάν η νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό είναι ίσως από τις πιο σημαντικές της σεζόν, μετά από τρεις σερί ήττες που έφεραν, μάλιστα, και ένα πρόστιμο και στη μετάφραση άκουσε τον συνεργάτη του, Γιώργο Τσονάκα, να του λέει για το πρόστιμο, είπε «αλλάξτε την ερώτηση, αλλιώς δεν απαντάω, δεν μιλάω γι' αυτό», προφανώς εννοώντας το πρόστιμο. 

Στη συνέχεια του τέθηκε η ερώτηση χωρίς το πρόστιμο και έκανε τις δηλώσεις που συζητά όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα, με την ατάκα ότι «μπορώ να φύγω και τώρα αν δεν είναι κάποιος ευχαριστημένος, μόλις επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη να πάρω τη βαλίτσα μου και να φύγω Βουκουρέστι».

Ουσιαστικά, ο Ρουμάνος τεχνικός θεωρεί ότι από τη στιγμή που πάρθηκε η απόφαση κάποια βασικά στελέχη της περσινής ομάδας να αποχωρήσουν, με μεταγραφή ή χωρίς, όπως ο Κουλιεράκης και ο Μεϊτέ και να αντικατασταθούν από άλλους, η ομάδα χρειάζεται περισσότερο χρόνο και να μην υπάρχει τόσο πιεστικό περιβάλλον, όπως ο ίδιος θεωρεί ότι υφίσταται και περιέγραψε στη συνέντευξη Τύπου. 

Μάλιστα, με την αναφορά στο όνομα του ιδιοκτήτη της ομάδας αυτή την πίστωση χρόνου τη ζητάει περισσότερο από τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.