ΠΑΟΚ: Οι τέσσερις περιπτώσεις δεξιών μπακ που μπήκαν στο μικροσκόπιο ΠΑΟΚ-Ραζβάν

Κώστας Πετρωτός14 Νοεμβρίου 2023

Η επιβεβαιωμένη μεταγραφική αναζήτηση για τον ερχόμενο χειμώνα εντός ΠΑΟΚ είναι αυτή του δεξιού μπακ. Διευκρινίζουμε αρχικά ότι εφόσον προχωρήσει αυτή η υπόθεση, θα πρέπει να αποσυμφορηθεί το ρόστερ και πάνω σε αυτό το σκεπτικό είναι πιθανό να προκύψει θέμα δανεισμού του Λευτέρη Λύρατζη (έχει συμβόλαιο ως το 2026 με τον ΠΑΟΚ) για να πάρει χρόνο συμμετοχής στο υπόλοιπο της σεζόν.

Σε ό,τι αφορά σε αυτή καθαυτή την αναζήτηση, σύμφωνα με πληροφορίες της «Μ» οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν ήδη προκρίνει τέσσερις περιπτώσεις δεξιών μπακ. Πρόκειται για παίκτες που τα συμβόλαιά τους λήγουν στο τέλος του έτους ή το καλοκαίρι του 2024 και στην Τούμπα έχουν τις πληροφορίες ότι θα μείνει ελεύθεροι. Αρα μιλάμε για παίκτη που θα αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή και θα ανήκει στον ΠΑΟΚ, όχι δανεικό. 

Οι περιπτώσεις αυτές θα τεθούν στην διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου, χωρίς την σύμφωνα γνώμη του οποίου δεν γίνεται μεταγραφή. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα σκανάρει τις περιπτώσεις και θα κάνει τις εισηγήσεις του και από εκεί και πέρα θα αναλάβει δράση η διοίκηση, λαμβάνοντας υπόψη και το οικονομικό που πάντα αποτελεί μία πολύ σημαντική παράμετρο. 

Η απόφαση ο ΠΑΟΚ να εστιάσει στην απόκτηση δεξιού μπακ, σημαίνει παράλληλα ότι ο Κεντζιόρα θα λογίζεται περισσότερο ως στόπερ από εδώ και στο εξής (όπως ήδη συμβαίνει στα τελευταία παιχνίδια που ο Εκόνγκ άρχισε να μην είναι μονίμως στην ενδεκάδα). Προς το παρ΄’ον, σε ό,τι αφορά στην άμυνα, δεν διαφαίνεται διάθεση να γίνει κάποια άλλη κίνηση, αν και θα πρέπει να περιμένουμε και τα παιχνίδια μετά την διακοπή, στο μεγαλύτερο μέρος του Δεκέμβρη, για να βγουν οριστικά συμπεράσματα. Για ό,τι νεότερο η «Μ» θα επανέλθει με νέο ρεπορτάζ. 
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.