ΠΑΟΚ-Ο Σορετίρε αποχαιρέτησε την Μάντσεστερ: «Είναι το σωστό βήμα για μένα»

Metrosport Team30 Ιουλίου 2024

Πριν από λίγη ώρα ο Σόλα Σορετίρε ανακοινώθηκε από τον ΠΑΟΚ κλείνοντας το κεφάλαιο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος θα παίξει για πρώτη φορά στην καριέρα του μακριά από την Αγγλία, αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα τους «κόκκινους διαβόλους».

Με ανάρτησή του στο Instagram τόνισε, μεταξύ άλλων, πως η μεταγραφή του στον Δικέφαλο είναι το σωστό βήμα για το μέλλον του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει: «Εντάχθηκα στη Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως 11χρονο αγόρι με όνειρο μια μέρα να παίξω στην πρώτη ομάδα. Νιώθω εξαιρετικά υπερήφανος που μπορώ να πω ότι πέτυχα αυτό το όνειρο. Για να γίνει ακόμα πιο ξεχωριστό, μου δόθηκε η ευκαιρία να εκπροσωπήσω αυτόν τον σύλλογο στην Premier League και στην Ευρώπη. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στους πολλούς παίκτες, τα μέλη του προσωπικού και τους οπαδούς που έπαιξαν τεράστιο ρόλο στο ταξίδι μου. 

Από την πρώτη μέρα που έφτασα στο Κάρινγκτον (σ.σ. προπονητικό κέντρο της Γιουνάιτεντ) ένιωσα σαν στο σπίτι μου και μέρος της οικογένειας της ομάδας. Ήταν μια δύσκολη απόφαση για μένα να φύγω από κάπου που ήταν το μόνο που ξέρω στη μισή μου ζωή, αλλά πιστεύω ότι αυτό είναι το σωστό βήμα για μένα. Μια φορά κόκκινος… Ευχαριστώ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.