ΠΑΟΚ: Ο «δεξιός» Μπάμπα, ο χαφ και ο Αιγύπτιος Αχμέντ Ναντέρ

Γιώργος Καστάνης30 Οκτωβρίου 2023

Ασφαλώς και είναι πολύ νωρίς για να γίνει οποιαδήποτε αναφορά για τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας τον Ιανουάριο και ειδικά εν μέσω συνεχόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Όμως, υπάρχουν ορισμένα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί. Γεγονότα που δείχνουν ότι κάποια θέματα, έχουν προχωρήσει.

Ο ΠΑΟΚ έχει προχωρημένες επαφές με τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς, τον Σέρβο διεθνή αμυντικό μέσο της Χετάφε όπως είχε αναφέρει η Metrosport. Το συμβόλαιό του τελειώνει το καλοκαίρι, ο παίκτης είναι θετικός, το θέμα είναι υπαρκτό.

Ακόμη έχει ξεκάθαρα ως στόχο να φέρει έναν δεξιό φουλ μπακ, όπως είναι ο Μπάμπα από την αριστερή πλευρά που εντυπωσιάζει. Όμως ο πρώτος που αναμένεται να «κλείσει» είναι ένας Αιγύπτιος. Είχαμε αναφερθεί στην περίπτωσή του.

Ο λόγος για τον Αιγύπτιο τερματοφύλακα, Αχμέντ Ναντέρ Αλ Σαγιέντ, που υπογράφει ως ελεύθερος στον ΠΑΟΚ, αφού η Ζάμαλεκ στην οποία ανήκε, δεν τον κρατά στο ρόστερ της μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του στην πορτογαλική Βιζέλα. Θα μπορούσε να είχε υπογράψει στο χρονικό διάστημα που ίσχυαν οι ελεύθερες μεταγραφές. Όμως υπήρξαν σημαντικές καθυστερήσεις από την Αίγυπτο σε γραφειοκρατικά θέματα.

Ο Ναντέρ Αλ Σαγιέντ πάντως προπονείται κανονικά και αδιαλείπτως με την επαγγελματική ομάδα. Τον έχουν αξιολογήσει από το τμήμα σκάουτινγκ, τον έχουν εγκρίνει άνθρωποι που τον έχουν δει, έχουν πειστεί ότι παρά το νεαρό της ηλικίας του, είναι ένας γκολκίπερ που μπορεί να σταθεί. Θυμίζουμε πως ο Μαγκντι Τολμπά τον είχε προτείνει στον ΠΑΟΚ και η αξιολόγησή του, δεν ήταν τυχαία.

Ο Σβαμπ είναι δίπλα στον Αιγύπτιο πορτιέρο

Ένα ακόμη πολύ ενδιαφέρον στοιχείο που μπορούμε να μεταφέρουμε για τον Αιγύπτιο πορτιέρο, είναι πως ο Στέφαν Σβαμπ, από τους αρχηγούς του ΠΑΟΚ, είναι συνεχώς δίπλα στον Αχμέντ Ναντέρ. Μάλιστα και στην χθεσινή προπόνηση, ο Αυστριακός μιλούσε με τον 20χρονο Αιγύπτιο πορτιέρο και του εξηγούσε αναλυτικά την νοοτροπία που επικρατεί στην ομάδα. Και πως ο ίδιος, μπορεί να δεθεί με αυτή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Αχμέντ Ναντέρ έχει συμφωνήσει σε όλα και στις αρχές Ιανουαρίου θα ανακοινωθεί η απόκτησή του, με συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.