ΠΑΟΚ: Κεφάτος Φόρεστερ, πολλές κατοχές και… ανανέωση χορηγίας

Γιώργος Πετρίδης24 Αυγούστου 2024

Το πρώτο παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας, μετά από δύο εβδομάδες σκληρών προπονήσεων με έμφαση και στη φυσική κατάσταση, απέναντι σε μία ομάδα που στην περασμένη σεζόν ήταν 14η στο ρουμανικό Πρωτάθλημα (Βαλτσέα) ασφαλώς και δεν προσφέρεται για πολλά ασφαλή συμπεράσματα. Ο Μάσιμο Καντσελιέρι ωστόσο πήρε κάποιες εικόνες για την κατάσταση των παικτών του ΠΑΟΚ και το επίπεδο στο οποίο έχουν αφομοιώσει αυτά που ζητάει.

Ο Ιταλός κόουτς περιέγραψε κατά την παρουσίαση του τη φιλοσοφία παιχνιδιού που θέλει να έχει η ομάδα που φτιάχνει και στο πρώτο παιχνίδι που έδωσε χθες ο ΠΑΟΚ, παρότι έγινε κεκλεισμένων των θυρών και οι πληροφορίες λιγοστές, άρχισε να τη βλέπει να ξετυλίγεται στο παρκέ. Αυτά που μπορεί να πει κανείς με σιγουριά είναι…

*Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθεί να παίζει παιχνίδι πολλών κατοχών, κάτι που σημαίνει up tempo ρυθμό, στοιχείο που βγαίνει πρώτα από την άμυνα. Σημείωσε 28, 24, 32 και 28 πόντους αντίστοιχα σε κάθε μία από τις τέσσερις περιόδους όμως προφανώς η άμυνα δεν… πέρασε τη βάση με παθητικό 93 πόντων.

*Ο Δικέφαλος δεν βρήκε πολλά σουτ από την περίμετρο και ασφαλώς τα εννιά εύστοχα τρίποντα για μία ομάδα που σημείωσε 112 πόντους, είναι μάλλον λίγα.

*Ο Τζέικ Φόρεστερ ήταν ιδιαίτερα κεφάτος και παραγωγικός, δίνοντας μάλιστα και κάποιες εντυπωσιακές φάσεις. Σε κάθε περίπτωση έδειξε ικανός να βοηθήσει ερχόμενος μάλιστα από τον πάγκο, πίσω από τον Άπσον που προορίζεται για βασικός σέντερ.

*Ο Δημήτρης Κατσίβελης θα έχει ξεκάθαρα τον ρόλο του… καθοδηγητή για τους υπόλοιπους. Ερχόμενος από μία μέτρια σεζόν ψάχνει και ο ίδιος το πρόσωπο που έδειξε ένα χρόνο νωρίτερα στη Ρόδο και δείχνει έτοιμος να αναλάβει τον ρόλο για τον οποίο τον προορίζει ο προπονητής του.

Κομβικός θα είναι ο ρόλος του Δημήτρη Κατσίβελη στον νέο ΠΑΟΚ

*Ο Φρανκ Μπάρτλεϊ θα είναι αυτός που θα βγάζει τον ΠΑΟΚ από τη δύσκολη θέση στην επίθεση. Έχει πλουραλισμό στο παιχνίδι του και ο Καντσελιέρι τι να περιμένει από αυτόν.

*Η παρουσία του Σέντρικ Χέντερσον, που χθες απουσίασε λόγω αδιαθεσίας, θα βάλει περισσότερα στοιχεία στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας.

*Ο 17χρονος Παναγιώτης Λέφας έπαιξε από την πρώτη περίοδο παίρνοντας χρόνο και στη συνέχεια του παιχνιδιού, δείχνοντας στοιχεία από το ταλέντο του που θα του δώσει συμβόλαιο μόλις ενηλικιωθεί.

*Με έμμεσο πλην σαφή τρόπο, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ έκανε γνωστή της ανανέωση της συνεργασίας της με τη στοιχηματική εταιρία Winmasters που θα διαφημιστεί στη φανέλα της ομάδας και στη νέα αγωνιστική σεζόν.

Καλά στοιχεία έδειξε ο Σαβάρ Ρέινολντς

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει και αύριο (25/8, 19:00) τη ρουμανική ομάδα και πάλι κεκλεισμένων των θυρών ενώ την προσεχή Τετάρτη (28/8, 18:00) θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά μπροστά στους φίλους του στο φιλικό με την TFT Σκοπίων.

Ο Καντσελιέρι για την προσαρμογή των παικτών του

Ο Μάσιμο Καντσελιέρι μίλησε για την εικόνα που είχαν οι παίκτες του στο πρώτο παιχνίδι της προετοιμασίας και την εξέλιξη που θα πρέπει να έχει η ομάδα...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.