ΠΑΟΚ: Ευρωπαϊκή λίστα με Τισουντάλι και Τσαλόφ - Έξω ο Σαμάτα

Metrosport Team02 Αυγούστου 2024

Γνωστή έγινε η ευρωπαϊκή λίστα του ΠΑΟΚ για τους αγώνες του Δικεφάλου με αντίπαλο τη Μάλμε στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League, με τον Ταρίκ Τισουντάλι και τον Φεντόρ Τσαλόφ να μπαίνουν στη λίστα και τους Σαμάτα , Ράφα Σοάρες να βγαίνουν εκτός.

Αναλυτικά η λίστα Α: Μπάμπα , Μπαλωμένος , Τάισον , Καμαρά , Όττο , Ντεσπόντοφ , Εκόνγκ , Κεντζιόρα , Κωνσταντέλιας , Κοτάρσκι , Κουλιεράκης , Μιχαηλίδης , Μουργκ , Οζντόεφ , Τσάλοφ , Σάστρε , Σβαμπ , Τισουντάλι , Ταλιχμανίδης , Μπράντον , Θυμιάνης , Τσιφτσής , Τσιγγάρας , Βιεϊρίνια , Α.Ζίβκοβιτς .

Η λίστα Β: Φίλων, Γκούμας, Κωττάς, Μοναστηρλής , Ρούμιαντσεβ, Σμυρλής, Τασιούρας.

Αναφορικά με τον Σορετίρε, αυτό που αναφέρεται επειδή δεν βρίσκεται στη Λίστα β είναι ότι ο παίκτης θα πρέπει έχει παίξει σε ελληνικό σύλλογο, δηλαδή στον ΠΑΟΚ για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα από τα 15 ως τα 21.

Το σχετικό εδάφιο της UEFA αναφέρει, «Ένας παίκτης μπορεί να εγγραφεί στη Λίστα Β εάν είναι γεννημένος την ή μετά την 1η Ιανουαρίου 2003 και έχει, από τα 15α γενέθλιά του, δικαιούται να παίξει για τον συγκεκριμένο σύλλογο για οποιαδήποτε αδιάλειπτη περίοδο δύο ετών ή συνολικά τρία συνεχόμενα έτη με ένα μέγιστο χρονικό διάστημα δανεισμού σε σύλλογο από την ίδια ομοσπονδία για περίοδο όχι μεγαλύτερη του ενός έτους. Παίκτες ηλικίας 16 ετών μπορούν να εγγραφούν στη Λίστα Β εάν έχουν εγγραφεί στον συμμετέχοντα σύλλογο για τα δύο προηγούμενα χρόνια χωρίς διακοπή».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.