ΠΑΟΚ: Έκσταση με τίτλους σε όλα τα ποδοσφαιρικά τμήματα! (pics+vids)

Χρύσανθος Δοβλέτογλου28 Μαΐου 2024

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ έζησαν φέτος μία «τρελή» ποδοσφαιρική χρονιά. Εκεί που μετά το 1-1 με την Λαμία οι περισσότεροι πίστεψαν ότι ο τίτλος είχε χαθεί, ο Δικέφαλος με ένα τρομερό ντεμαράζ έφερε τα πάνω-κάτω και κατάφερε να τους... βγάλει στον δρόμο με την κατάκτηση του 4ου πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου.

Το 1-2 επί του Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» έδωσε το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς στη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε άλλες ελληνικές πόλεις. Αρχικά, οι φίλοι των «ασπρόμαυρων» συγκεντρώθηκαν στην Τούμπα για τη φιέστα και την υποδοχή των θριαμβευτών και στη συνέχεια όλοι μαζί κατευθύνθηκαν στον Λευκό Πύργο, όπου συνεχίστηκε το πάρτι. Αυτή ήταν η πρώτη κούπα ενός ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ και ακολούθησαν ακόμη τρεις.

Πρωταθλήτρια και η Κ15 του Δικεφάλου

Δύο ημέρες αργότερα, ο ΠΑΟΚ κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη φορά το πρωτάθλημα σε επίπεδο Κ15, επικρατώντας του Ολυμπιακού με 1-0 στην Λαμία. Σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις, ο Δικέφαλος κατάφερε να σκοράρει από τα... αποδυτήρια στο δεύτερο 40λεπτο, καθώς βρήκε το γκολ δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του, με «δράστη» τον Τοπαλίδη. Στο υπόλοιπο του ματς, ο Ολυμπιακός προσπάθησε να αντιδράσει, έφτιαξε κάποιες ευκαιθρίες, αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα μέχρι το τέλος του αγώνα και το τελικό 1-0 έστεψε ξανά τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή.

Ακολούθησε το νταμπλ της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου

Η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα, την επόμενη ημέρα, υπέταξε στα πέναλτι την ΑΕΚ και έκανε το νταμπλ, καθώς είχε προηγηθεί η μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Δικέφαλος κέρδισε με 5-4 την Ένωση στα πέναλτι (1-1 κ.δ.) και πανηγύρισε το έβδομο Κύπελλο Ελλάδας στην ιστορία του. Οι «ασπρόμαυρες» άνοιξαν το σκορ στο 20' με κεφαλιά της Παπαδοπούλου ύστερα από ασίστ της Μήτκου, με την ΑΕΚ να απαντάει με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, όταν η Στεφάτου εκμεταλλεύτηκε την πάσα της Χατζηνικολάου στο 48'.


Το σήκωσε και η Κ17



Την Τρίτη (28/5) έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα, μετά την Κ15, την ανδρική και την γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα, η Κ17. Στο ΔΑΚ Λαμίας, το σύνολο του Δημήτρη Ορφανού κέρδισε με 1-0 τον Ολυμπιακό. Η πρώτη ευκαιρία στο πρώτο μέρος ήταν για τους «ερυθρολεύκους». Στο 19ο λεπτό ο Μπελερής έδωσε κατά λάθος πάσα στον Τζαμαλή, εκείνος έπιασε το σουτ, όμως, ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ μπλόκαρε. 

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου έκανε λάθος και απομάκρυνε πάνω στον Πλις, εκείνος σούταρε, αλλά ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ απέκρουσε σε κόρνερ. Οι «ασπρόμαυροι» ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 41ο λεπτό. Έπειτα από σέντρα του Τσιότα από δεξιά, απομάκρυνε με γροθιές ο Γεωργακόπουλος, η μπάλα στρώθηκε στον Μύθου και αυτός με σουτ προ κενής εστίας πέτυχε το μοναδικό γκολ της συνάντησης.

* Πρέπει να σημειωθεί, ότι η Κ19 του ΠΑΟΚ έχασε το πρωτάθλημα στον πόντο από την πρωταθλήτρια Ευρώπης ομάδα του Ολυμπιακού, ενώ στο ποδόσφαιρο Σάλας ο Δικέφαλος κατάφερε να κερδίσει την άνοδό του στην Α' κατηγορία.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.