ΠΑΟΚ-Άρης: Αυτοί έχουν… νιώσει ήδη τα ντέρμπι

Γιάννης Πάγκος28 Σεπτεμβρίου 2024

Ένα ακόμη «ντέρμπι αιωνίων» έρχεται και είναι το ΠΑΟΚ-Αρης στην Τούμπα για την 6η αγωνιστική της Super League 1. Για κάποιους από τους παίκτες στα ρόστερ, θα είναι η πρώτη γεύση. Είναι λογικό… 

Εξάλλου, τα ρόστερ γενικώς των ομάδων αλλάζουν συχνά και αρκετά. Κάποιοι όμως ξεχωρίζουν και μπορούν να βάλουν στο… κλίμα και τους “νέους”, καθώς έχουν νιώσει ήδη αυτά τα ντέρμπι. 

Στα δύο ρόστερ των «μονομάχων» συναντά κάποιος – συνολικά – μόνο έξι παίκτες που έχουν διψήφιο (πάνω από 10) αριθμό παιχνιδιών στα ντέρμπι. Είναι τρεις παίκτες από τον ΠΑΟΚ και τρεις από τον Άρη.

Αναλυτικά…

  • Στον ΠΑΟΚ, ο Βιεϊρίνια έχει παίξει συνολικά 21 φορές απέναντι στον Άρη. 
  • Ακολουθούν ο Ζίβκοβιτς με 16 και ο Σβαμπ με 14.
  • Στον Άρη, ο Κουέστα έχει παίξει 20 φορές και ακολουθούν ο Φαμπιάνο με 12 και ο Μπράμπετς με 11.

Υπάρχουν πάντως και κάποιες άλλες περιπτώσεις όπως…

Για τον Μαντί Καμαρά θα είναι το πρώτο τέτοιο ντέρμπι. Απέναντι στον Άρη πάντως έχει παίξει 15 φορές ως παίκτης του Ολυμπιακού. Αντίστοιχα, στον Άρη είναι ο Χουάνκαρ που έχει παίξει 17 φορές απέναντι στον ΠΑΟΚ, όλες ως παίκτης του Παναθηναϊκού.

Υπάρχει επίσης και ο Βέλεθ που έχει παίξει 13 φορές απέναντι στον ΠΑΟΚ, οι επτά όμως είναι με τον Άρη και οι έξι είναι με τον Παναθηναϊκό. Ο Φετφατζίδης έχει παίξει απέναντι στον ΠΑΟΚ και ως παίκτης του Ολυμπιακού (5 φορές) και ως παίκτης του Άρη, τέσσερις φορές. Επίσης, ο Σουλεϊμάνοφ έχει παίξει έξι φορές απέναντι στον ΠΑΟΚ, τις δύο ως παίκτης της Κράσνονταρ και τις τέσσερις ως παίκτης του Άρη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.